Düzenli Evimiz & Hayatımız

Nego manevi ödev tamam hatırlattığın için sağol içim hızurla doldu

Ev işlerinde bugün ne yaptım
Y.odası toparlandı
Oturma odası topatlandı
Kahvaltı sofrası toplandı
B.mknsi boşaltıldı
Kirliler yerleştirildi
Mutfak güzelce toparlandı
Cuma saati olduğu için evi süpürmeyi bu saate ertleedim
Şimdi ufak bi makine açıp yemek yapıcam inşallah

Günaydın hanımlar bugünden itibaren pazara kadar misafirim var eve gidince evi süpürüp silip wc falan yıkayacağım birkaç gün giremem kk ya
Allah kolaylık versin canım
Aman dikkat et canım dinlen, salgın var
Hiçbi akrabam beni aramıyoki ben onları ariyim sorim
Olsun anneni ara sende
Selammmmmm hayırlı cumalar aranızda bana da yer var mı acaba
Hoş geldin aramıza
Eline sağlık abla
Eline sağlık canım

Bende sayayım bari bugün başlangıç olsun benim için
•sabah kalkıp evi topladım
•Pazara gidip geldim
•buzdolabını temizledim aldıklarımı yerleştirdim
•bulaşıkları hallettim (bulaşıklar dediğime bakmayın az da değildi yani buzdolabı temizlenince)
•mutfağın yerini sildim
•dolapların kapaklarını şöyle bi sildim
•yemek yaptım
Şuan oturdum yapılacak iş var ama reglim ve berbat geçiyor buna şükür diyorum

Eline sağlık güzel işler yapmışsın
Geçmiş olsun

Canim negom bugun sukur ji baharatliklarimi temizledim 2 raf var mutfakta bosaltip ortusunu sildim raflari sildim baharatluklar temizlendi ve raflardaki difer hersey tozu alindi bazilari yikandi .. oh rahatladim valla buzdolabini da yuzunden sildim ama bi ara icine de giricem insallah cok kirli degl yaknda temizlemistimde onuda yaparsam mutfahm terrr temiz olacak insaallah

Dunden yikanmis camasirlari katlayip yerlestirdim
Kizima ust bas bisiyler almstm dun olmayanlar vardi degismeye gittim geldim ve kostur kostur yemek yaptim bugun bunlari iyi bile hallettm suan ev toplu mutfak toplu bin sukur bugunumuze hepinize iyugeceler

Ben de bu gün neler yaptığımı yazayım bari :)
Evi topladım , akşamüstü süpürge tuttum , balkonu yıkadım . Bulaşıkları makineye attım , mutfak halısını silkeledim , çamaşırları topladım ama katlamadım ,3 sepet çamaşır serdim, mutfak dolaplarını sildim , erzak dolabını tertipledim ( yarın da diğerini düzenlicem ). Son olarak tezgahımın üstünü toparladım , ocağımı sildim , bir de ocağın duvar tarafını yağçözledim .
Afferim bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…