• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

6 Ekim Ödevi

🔸 Bir pazar klasiği ütü yapmak 😁
🔸 Manevi ödev : İmkanı olan ailece dışarda biraz vakit geçirsin

@malii
@yorgun anneanne
Bonus Bonus
@Lices_s
@Feslegen Kokulu Nane
@Psikolojik Deliii
beybisi35 beybisi35
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
Kumral Ada Mavi Tuna Kumral Ada Mavi Tuna
kk birinci noteri kk birinci noteri
@Niran Nevra
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
Faunaa Faunaa
ladymadyninablasi ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
1 1mirac
K klbk33
Casper25 Casper25
Jawlensky Jawlensky
L Libas7
@Lavinya Lavinya
E enenisa
Eymenliakifli Eymenliakifli
Efser Efser
Nur1835 Nur1835
W wisne83
Hannaz Hannaz
İki ödevde yerine getirildi

Günaydınnnnnn :KK200:
Huzurlu haftalar
:KK200:

8dc326603fb8425b0b5b13d3074bf14c.webp

Oturduğum evin sevilecek hiç bi yanı yok malesef.hem küçük hem ev gibi değil.üstümüz dam,üç cepheden güneşi yiyo ve yazın kavruluyoruz,kış desen yalıtım hiçbişey yok pencere filtreleri yok heryerden rüzgar giriyo evi ısıtamıyoruz ,donuyoruz.bütün borular eski nemden duvarlar kavlanıp dökülüyo,yatakodası duvarları ve tavan simsiyah küf içinde.muslukarı ve yıkılmak üzere olan tezgahı söylemiyorum bile.ve evin hiçbişeyiyle ilgilenmeyen bi ev sahibim var.tadilat yaptırsak da kiradan düşmeyi kabul etmiyo,usta bulup yaptırcan ben karışmam bişeye diyo.daha sayim mi :KK45:

Ağzını gırdığımının ev sahibi.

Ordakiler çok umrasızlar çoğunlukla. Ada halkı rahat.

Gene kızdı bana :KK70:
Çıkcam bu moddan tama söz.ev arıyorum bu ara.bikaç kişiye haber saldık.bekliyoz bakalım efom.🙄
Çünkü kıymetlimsin, üzülüyorum seni böyle görünce :(
Allah hayırla huzurla oturacak bir ev çıkarsın karşına ❤️
Tamam canım haklısın, sağlığımız yerinde çok şükür gerisi boş :KK37: ilerde bugünleri özler miyim acaba bi yandan üzülüyorum çocuklarımın bu zamanları böyle bunalımlarda geçiriyorum ama elimden fazlası gelmiyor sanki büyüseler çok mutlu olcakmış gibi hissediyorum şuan bana bağımlılar filan falan diye işte ... :KK43:
Canım her yaşın hem güzelliği hem zorluğu var o yüzden geleceği düşünme, anı yaşa, yaşadığın zamana şükredecek sebepler bul kendine bol bol, iyi gelir ❤️
Nego Nego nasılsın canım 🙂
Perdelerimi ütüledim taktım mis gibi koktu ev😄 bi gün de koltukları silme görevi ver😊
Eline sağlık canım 😍 olur veririm bir gün 😁
Kizceler utumu dun yapmistim kahvaltiya kardesm geldi gitti camasirlarimi katladim yerlestirdim sonra duramadim bi evi supurdum 😀
Sonrasi ise esimle kizimi yaknda bi ufak capta avm var oraya goturelim dedik yuruyerk oraya gidip geldik yuruyusu cok seviyorm zten esmle olnca dha cok seviyorm iyi geldi hepjmize ne zamandir ayakkabi almak istiyordm bulamiyordm istedgm gbi buldum onuda almis olmanin mutlulugu 😀
Yemekte esim eve ismarlicak guzel ve rahat bi gun oldu dunden sonra 😍😍😍
Maşaallah, ağız tadınız bozulmasın ❤️
Bende ütü yoktu kızlar bende onun yerine bulaşıklığımı cifledim. yağdanlığı yıkadım ama tam istediğim gibi temiz olmadı. Aslında sık yıkıyorum ama olmuyor 🤔onun dışında günlük işlerimi yaptım. Çamaşır katladım gene.
Az oncede ocağı sildim tezgahı temizledim. Bulasık makinesini calıstırdım. İyi geceler herkese 🤱🏻💕
Ellerine sağlık canım 😍
Günaydın ❤️

Günaydınlar hanımlar.cok güzel bı gün olsun inşaallah hepimiz için.dun eşim evdeydi.utu yapamadım.ama evi silip supurdum.balkonu yıkadım.camasir yıkadım.bide pazar market alışverişi yapıp buzdolabını düzenledim.az bir utum var onlarada birazdan girisicem.cekmece düzenleme işi benimde var özellikle eşimin cekmeceleri.ben duzeltiyom o bozuyor.bide abla gelecekti bugün temizliğe ama çarşambaya attı beni.mecbur o gelene kadar biraz ben yapicam bekleyemiycek işler var.

Günaydınlar hanımlar.cok güzel bı gün olsun inşaallah hepimiz için.dun eşim evdeydi.utu yapamadım.ama evi silip supurdum.balkonu yıkadım.camasir yıkadım.bide pazar market alışverişi yapıp buzdolabını düzenledim.az bir utum var onlarada birazdan girisicem.cekmece düzenleme işi benimde var özellikle eşimin cekmeceleri.ben duzeltiyom o bozuyor.bide abla gelecekti bugün temizliğe ama çarşambaya attı beni.mecbur o gelene kadar biraz ben yapicam bekleyemiycek işler var.
Eline sağlık ve kolay gelsin canım

Çünkü kıymetlimsin, üzülüyorum seni böyle görünce :KK43:
Allah hayırla huzurla oturacak bir ev çıkarsın karşına ❤

Canım her yaşın hem güzelliği hem zorluğu var o yüzden geleceği düşünme, anı yaşa, yaşadığın zamana şükredecek sebepler bul kendine bol bol, iyi gelir ❤

Eline sağlık canım 😍 olur veririm bir gün 😁

Maşaallah, ağız tadınız bozulmasın ❤

Ellerine sağlık canım 😍

Günaydın ❤
Amiij cumlrmizin canimm

Ağzını gırdığımının ev sahibi.

Ordakiler çok umrasızlar çoğunlukla. Ada halkı rahat.
Aynen aşırı relakslar.ev bulursam çıkarken sadece muslukları yaptırırım gerisine karışmam.ayıp olmaz heralde.depozitomuz da yok elinde.azcık ortayolcu bir evsahibi olsaydı hepsini yaptırır çıkardım🤣🤣

Hoşbuldum canım benim ❤
Sevmiyorum napayım yani , kimileri telden aldığını tek tek katlayıp sepete koyarken , benimkiler yığılıyo da yığılıyo , bazen katladıklarım bile öyle 2 gün falan yerleştirilmeyi bekliyo :)
Aynı ben ya kendimi gördüm şuan sende 😂😂😂

Aynen aşırı relakslar.ev bulursam çıkarken sadece muslukları yaptırırım gerisine karışmam.ayıp olmaz heralde.depozitomuz da yok elinde.azcık ortayolcu bir evsahibi olsaydı hepsini yaptırır çıkardım🤣🤣
Merhaba yedinci takımdandı değil mi yanlış mı hatırlıyorum yoksa

Back
X