• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

utuden kaçamam artık:D bugün yapayim bari😍😍
ben de kurt çocukları izlicem insallah akşam:) hatta ütü yaparken izleyim.

bugün hayatımın ilk veli toplantısına katıldım :D :D çok değişik bi duyguymus. gözlerimden uyku fışkırıyo ama uyumicam.
kahve yapıp rahat rahat icicem.

akşam yatmadan çocuğun odasını ve salonu toplayip yatmıştım. bugün evi süpürüp silip mutfağı paklayim :) yemek yapayim.
oğlan uyanınca parka götürcem:) çıkmışken biseyler alırım yemeklik.
yemegi hazır olanlar ya da ne yapacağı belli olanlar el yardim🙄🙄

Günaydın.
Güzel film nego ben beğenmiştim.
Başına baktım ama yarım kaldı, içim burkuldu ilk sahnelerde, Türkçe dublaj bulamadım hep alt yazılı var ya
Tamamen unutmuşum kızlar. Buraya baktığımda saat 4 dü. Çok geçti. İnşallah unutmam artık 🙏
Tamam canım sorun değil 😘
Gunaydin canlar bugün ütü yapmam lazım iyi oldu Negohatun 🥰🥰
😘
ütü bol ne var ki :KK45:çocukların okul giysileri ütülenecek:KK6:
Yani bir pazar klasiği okul kıyafetleri ütüleme, çocuklara banyo 😅
Bugün ütü günüm zaten. Pilastik çekmecesinin silinmesi gerekiyordu iyi oldu. Ekstradan kaşık çatalları parlatacağım. Bugünkü ödevler tam benlik olmuş.👍👍.
Kaşık çatal partlatmak için özel bir yöntemin var mı?
utuden kaçamam artık:KK70: bugün yapayim bari😍😍
ben de kurt çocukları izlicem insallah akşam:) hatta ütü yaparken izleyim.

bugün hayatımın ilk veli toplantısına katıldım :KK70: :KK70: çok değişik bi duyguymus. gözlerimden uyku fışkırıyo ama uyumicam.
kahve yapıp rahat rahat icicem.

akşam yatmadan çocuğun odasını ve salonu toplayip yatmıştım. bugün evi süpürüp silip mutfağı paklayim :) yemek yapayim.
oğlan uyanınca parka götürcem:) çıkmışken biseyler alırım yemeklik.
yemegi hazır olanlar ya da ne yapacağı belli olanlar el yardim🙄🙄
A ha ha o toplantılar 😂
Kolay gelsin canım, benim yemekler var, zeytinyağlı sarma, ayran çorbası, etli patlıcan, pilav, bisküvili pasta, dolap dolu 😍

Başına baktım ama yarım kaldı, içim burkuldu ilk sahnelerde, Türkçe dublaj bulamadım hep alt yazılı var ya

😘

A ha ha o toplantılar 😂
Kolay gelsin canım, benim yemekler var, zeytinyağlı sarma, ayran çorbası, etli patlıcan, pilav, bisküvili pasta, dolap dolu 😍

Çamaşır deterjanıyla kaynatıyorum. 1 kez duruladıktan sonra deterjan kalıntısı kalmasın diye sirkeli suyla kaynatıyorum. En son tekrar durulama yapıyorum. Bazen çamaşır suyuyla yapıyorum. Fakat o kayganlığı giderene kadar tonlarca su harcıyorum.

😘

A ha ha o toplantılar 😂

yemekler bitene kadar misafirliğe gelebilir miyim😍😍 o ne güzel yemekler öyle nego beee😘😘 icim gitti:D
ben de hünkar beğendi falan mi yapsam diyodum. ama bisküvili pasta kesim yapayim zaten regl oldum tatlıya ihtiyacim var🙄🙄
çok güzel fikir oldu vallahi yemekler😍

Plastik dolabı,elim değmişken tencere dolabı temizledim. 4 tane tencere cifledim. Birazdan ütüye basliycam.

Çamaşır deterjanıyla kaynatıyorum. 1 kez duruladıktan sonra deterjan kalıntısı kalmasın diye sirkeli suyla kaynatıyorum. En son tekrar durulama yapıyorum. Bazen çamaşır suyuyla yapıyorum. Fakat o kayganlığı giderene kadar tonlarca su harcıyorum.
Tamam canım sağol, bende deterjanla kaynatıyorum bazen sirke karbonat falan.
yemekler bitene kadar misafirliğe gelebilir miyim😍😍 o ne güzel yemekler öyle nego beee😘😘 icim gitti:KK70:
ben de hünkar beğendi falan mi yapsam diyodum. ama bisküvili pasta kesim yapayim zaten regl oldum tatlıya ihtiyacim var🙄🙄
çok güzel fikir oldu vallahi yemekler😍
A ha ha gel tabi ❤️ ya bende hünkar beğendi çok severim 😍
Bugun izinli olam ben nego 😁 Misafirim gelecek demistim. Ikramlik hazirlayacagim onlara. 🥰🤗
Tabi ki canım kolay gelsin 😘
Plastik dolabı,elim değmişken tencere dolabı temizledim. 4 tane tencere cifledim. Birazdan ütüye basliycam.
Eline sağlık canım 😍 👏

Tamam canım sağol, bende deterjanla kaynatıyorum bazen sirke karbonat falan.

A ha ha gel tabi ❤ ya bende hünkar beğendi çok severim 😍

Tabi ki canım kolay gelsin 😘

Eline sağlık canım 😍 👏

güzel olduğunuz kadar misafirperversiniz de küçük hanım 😍😍😘😘

o zaman ben bugün bi hünkar beğendi yapiyim:D belki güzel olur:D

güzel olduğunuz kadar misafirperversiniz de küçük hanım 😍😍😘😘

o zaman ben bugün bi hünkar beğendi yapiyim:KK70: belki güzel olur:KK70:
Olur tabi ya olmaz mı yaparsın da 😘
Senin gibi misafir baş üstüne ❤️

Yaa sabah sabah kahkaha attım :KK70: :KK70:

Çok geçmiş olsun, ah Bonus ah görüyorsun değil mi @Bonus :tokat:
Tek ayak cezası vericem kötü ekliyorsun arkadaşlarını :KK45: