Bence bu söz pırasa içindir sen yanlış hatırlıyorsun canımOlmasa da olur bence
Pırasa yerimBence bu söz pırasa içindir sen yanlış hatırlıyorsun canım
Suşiyle olmaz ama o işlerGörümceye kilo aldırma planları hımmm düşünülebilir
Abiye hemen bir kokoreç çekseydiniz napsın suşiyiEşim yedi sevmedi hahahaha. Peşine doymadı ödiye dolma biber ve mercimek çorbası yedi
Sus kız patatese hakaretin bu kadarı yapılmaz amaOlmasa da olur bence
Sushı değil pişiSuşiyle olmaz ama o işler
Huysuz ve ters kadınPırasa yerim
Ya ben pişi de sevmiyorum. Hamur çiğ gibi geliyor. Ekmek içi de yememSenin için dedim
10 daireyiz her sonbahar bizim apartmana en az 20-25 çuval patates girer itina ile kapının önüne çuvallar konur sadece kabukları çıkar apartmandanGereksiz bir sebze bence
Hay maşallah10 daireyiz her sonbahar bizim apartmana en az 20-25 çuval patates girer itina ile kapının önüne çuvallar konur sadece kabukları çıkar apartmandan
İspatlayanmam ama yemin ederim sen bir zayıfsınYa ben pişi de sevmiyorum. Hamur çiğ gibi geliyor. Ekmek içi de yemem
Sizinkiler patates değil kartol ondandır10 daireyiz her sonbahar bizim apartmana en az 20-25 çuval patates girer itina ile kapının önüne çuvallar konur sadece kabukları çıkar apartmandan
Ya ben pişi de sevmiyorum. Hamur çiğ gibi geliyor. Ekmek içi de yemem
Aynen öyleİspatlayanmam ama yemin ederim sen bir zayıfsın
Normal 1.64 62 kiloİspatlayanmam ama yemin ederim sen bir zayıfsın
Sen sevdiklerini söyle daha kolay olacak sankiYa ben pişi de sevmiyorum. Hamur çiğ gibi geliyor. Ekmek içi de yemem
Bizde patetese gostil ve kartopu diyorlarSizinkiler patates değil kartol ondandır
Alın işte arkadaşlar ben haklıyımYa ben pişi de sevmiyorum. Hamur çiğ gibi geliyor. Ekmek içi de yemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?