Kokoreç de severim hahajaja
Ordudu
Barış Manço hemşehrim memleket nireeeSevdiği suşi, pırasa, madımak
Sizin ora nire bacım
Oh bee bi tane normallik belirtisiKokoreç de severim hahajaja
Ordudu
Kurban yanaşıyor az kilo al. Patetesli pişiye bol bolKurbana kesecek beni
Ben kendimi normal sanıyordum
Doğum yapmadan bir gece önce yarım kokoreç yarım da sucuk ekmek yemiştimOh bee bi tane normallik belirtisiKokoreç
Herkesin vardır seçtiği şeyler mesela ben de biber yemem bi de suşiÇok gıcık bir tip gibi hissettim kendimi
ahahahah bi de adana dürüm gömseydin canımDoğum yapmadan bir gece önce yarım kokoreç yarım da sucuk ekmek yemiştim
Kurban yanaşıyor az kilo al. Patetesli pişiye bol bol
Günde 10bin adım atmayayım mı yaniKurban yanaşıyor az kilo al. Patetesli pişiye bol bol
Bir şey söyleyeyim mi ben evlendikten sonra doğulular ile iç içe oldum. Bekarken en uzak Sivaslı vardı. Mahalle şöyleydi çoğunlu ordulu kalanı Sivaslı bir de Rizeli ler vardı. Kültür şoku yaşadımGehrolası şişmanlar ve doğulular sardı dört yanını
O zamanlar maske de yoğduuDoğum yapmadan bir gece önce yarım kokoreç yarım da sucuk ekmek yemiştim
Biber neyse de sushı yenmez mi yaaHerkesin vardır seçtiği şeyler mesela ben de biber yemem bi de suşi
Ben kiloluydum, zayıfladım. 83.5tan 65-66civarına düştümTeoda mı zayıf M Musluk Suyu gel bi pıçakla çiz şunu
Offf olsada yesek ne pis canım çekti beKokoreç de severim hahajaja
Ordu
Senin gibi yemeyi seven biri kokoreci nasıl yemezSaqadat yemem kokoreçi denedim çiğneyemedim ki yutayım
Açık değildi gömerdim yoksa hahahaha.ahahahah bi de adana dürüm gömseydin canım
Maşallah seni özelden darlayım biraz bunu hakettinBen kiloluydum, zayıfladım. 83.5tan 65-66civarına düştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?