- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Zaten ben hep uyuyakalıyorumkiben de uyuyakaldim diye utandiydim meğer herkes ekmiş beni
günaydınlar efenim
Eh negoya yaptığın kek sana kaldıZaten ben hep uyuyakalıyorumki
Hiç sohbet havam yok bu aralar niyeyseben de uyuyakaldim diye utandiydim meğer herkes ekmiş beni
günaydınlar efenim
BendeeeeZaten ben hep uyuyakalıyorumki
Sen iyi bilirsin bu kadar uyumayla alınmıyor,senin gibi mütemadiyen uyumam lazımdı deseydinevetoykono olmossondor dedi
Geçmiş olsun tabikiNego bu gün izin istiyorum kendimi fena hissediyorum kolumda çok ağrıyor
Sabah 1 pantolon 1 gömlek ütüledim akşamdan çay bulaşıkları vardı onları makineye koydum çalıştırdım, çamaşırları ayırdım 1 makina çamaşır attım. Akşama yemeğim var ufak tefek işler yaparak günü geçirebilirim katlanacak Çamaşırlar var onları halletsem yeter sanki tuvaletler banyo temiz
Herkesin evi toplu olsun diye numara yapmışımdır belkiMisafirlerim vardı gelemedim şimdi çarşaf çarşaf yazmışlardır dedim kimse gelmemiş yada nego kimseye gitmemiş herkesi ekmiş
Çoook güzel cam silinir şimdibugün hava çok açık yağmur gözükmüyor kapandan cıkmış gibi hissediyorum
aklıma düştü şimdi silmesem vicdan yapıcam☻ kendi bacağıma ateşledimÇoook güzel cam silinir şimdi
Anacığını düşün nasıl mutlu oluraklıma düştü şimdi silmesem vicdan yapıcam☻ kendi bacağıma ateşledim
aklıma düştü şimdi silmesem vicdan yapıcam☻ kendi bacağıma ateşledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?