Birşey olmamış özgüven tavan olduğu için beni okulun önünde kardeşini ben okula bırakırken kaçtı gitti aramadığım sokak arası kalmadı evin önünde bekledim gelmedi o arada o da beni arıyormuş gelmeyince ben başka yollardan aramaya başladım o da beni bulamayınca eve gelmiş üst kattan yedek anahtarı alıp eve girmiş ev telefonundan beni aradı yüreğim ağzımda eve nasıl geldiğimi bilmiyorum. İnsanın aklına hertürlü kötü şey geliyor beynim zonkluyorBişey mi olmuş ya niye gelmiş nasıl korkmuşsundur tüh çok kızdın tabi
haklısın canım ya, okurken ben bile panik oldumBirşey olmamış özgüven tavan olduğu için beni okulun önünde kardeşini ben okula bırakırken kaçtı gitti aramadığım sokak arası kalmadı evin önünde bekledim gelmedi o arada o da beni arıyormuş gelmeyince ben başka yollardan aramaya başladım o da beni bulamayınca eve gelmiş üst kattan yedek anahtarı alıp eve girmiş ev telefonundan beni aradı yüreğim ağzımda eve nasıl geldiğimi bilmiyorum. İnsanın aklına hertürlü kötü şey geliyor beynim zonkluyor
aaaBardaklar parlak olmamıştı.
Maşallah... Benim çamaşırlar temiz ve toplanmış halde bir haftadır sepet bekliyor. Bugün eve gidince bir el atayım. Mutfak üç gün ilgilenmeyince savaş alanına döndü, onları da toplasam yetecek. Bir de yapabilirsem çarşaf yastık kılıfı değiştiririm. Motive oldum resmen yazıyı okuyunca :)Bugun yaptıklarım
Kahvaltı hazırladım topladım bulaşıkları makinaya dizdim, ocağı sildim
Evi havalandırdım Yatakları topladım
Kuruyan çamaşırları katladım yerleştirdim
Halıları fırçaladım süpürdüm Halıları topladım
Evi detaylı süpürdüm
Vileda yaptım
Toz aldım, aynaları sildim, pencere önlerini sildim
Cam Balkonu içten sildim
Mutfağın tezgahını, lavabosunu çamasır suyuyla temizledim
Tuvaleti yıkadım, lavabosunu ovdum
Banyoyu yıkadım, lavabosunu ovdum, klozeti yıkadım
Muslukları patlattım
Buzdolabını düzenledim
Bulasık makinası yıkandı yerleştirdim
Ütü yaptım
Kişisel bakım yaptım
Şimdide yeşil çayımı aldım oturdum biraz sonra da yemek yaparım
Öyle valla bikaç gün elini çekince heryer karışıyor. Bende kızım hastaydı iki üç gün temizlik yapamadım, sadece rutin işleri hallettim. Ev gözüme cok pis geliyordu bugun yaptım temiz temiz oturdum şimdi bana terapi gibi oluyor temizlikMaşallah... Benim çamaşırlar temiz ve toplanmış halde bir haftadır sepet bekliyor. Bugün eve gidince bir el atayım. Mutfak üç gün ilgilenmeyince savaş alanına döndü, onları da toplasam yetecek. Bir de yapabilirsem çarşaf yastık kılıfı değiştiririm. Motive oldum resmen yazıyı okuyunca :)
Bende çamasır suyuyla yıkıyırum ama mat oluyor. Kireç çok. O yüzden kireç çözücüde kullanıyorum aradaBen haftada bir çamasır suyuyla siliyorum tezgahı lavaboyu falan canm
15 haziran ödevi
Baharatlık temizlemek
@samdan
@terliksuu
Bonus
Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
@Anka
@Suskunhanim
@BereliPenguen
E Elif2780
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Nikinik
@Levaiz
Eva
Bende onun için sordum ama yok galibaParlamaz sanırım cilasız kendi yapacağın bi cila vardır belki
Saat kaçta geliyosun bende kek çırpayım:)Akşam girdim atom çayımı aldım hadi sohbete diyecektim ama uyku bastırdıilaç uyutuyor
Bu akşam bir mani çıkmazsa oturmaya gelicez müsaitseniz
@samdan
@terliksuu
Bonus
Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
@Anka
@Suskunhanim
@BereliPenguen
E Elif2780
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Nikinik
@Levaiz
Eva
@Calcifer
Dikkat et canım ya geçmiş olsun. Aferin kullandım bana iyi geldiBonus severim seni nasil anliyon kadinin hasini
geç uyandım çocugu servise bıraktım 1 saat yürüdüm
geldim kahvaltı hazırladim diger bebeleri doyurdum
mutfagi temizledim
haliyi supurup kaldirdim
yerleri supurdum sildim
dolaplari dısından yne sildim
mutfak balkonunu topladim kilimleri cirptim kaldirdim
balkonu ve dolabini sildim
wc yikadim duvarlarla birlikte
diger yerleri kardesime supurttum sildirdim o is yapmaktan daha zor
çorba yaptim pişi hamuru yaptım oglum gelsin kizarticam baska da birsey kalmadi simdilik yoruldum bogazim ve göğus agrim gecmiyor artti. gidebilirsem eczaneye gidicem biseyler bakim ne gecirirse
9-10 arasıSaat kaçta geliyosun bende kek çırpayım:)
Tamam bekliyorum inşallah unutmam9-10 arası
sagol negomDikkat et canım ya geçmiş olsun. Aferin kullandım bana iyi geldi
Soğuk algınlığı için ya aferin epey rahatlatıyor.Varsa keçi boynuzu pekmezi de yesagol negomarveles iciyorum da artık o da fayda etmiyor. aferin alayım birde olmazsa
pekmezde aliyim ya yok o. tamam gidiyim birazdanSoğuk algınlığı için ya aferin epey rahatlatıyor.Varsa keçi boynuzu pekmezi de ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?