Düzenli Evimiz & Hayatımız

Nego canim misafirim gitti ama bu sefer de sınavima az kaldi. Calismam lazim.
Sonra tekrar baska bi misafir agirlicak gibi duruyorum. Yani bikac gün daha aktif değilim
Sınav ne zaman ki canım ne çabuk geçti zaman.İyi olda müsait olunca gelirsin

Sınav ne zaman ki canım ne çabuk geçti zaman.İyi olda müsait olunca gelirsin
Canım yarın dersler bitiyo sonra sinav icin tariu belirlencekmis. 1 2 gün sonra da olabilir 10 gün sonra da.. net degil yani

İyi diyelim iyi olalim insallah❤

İyi akşamlar ❤

Müsait olamadım gelmek için daha çocuklar yeni yatıyo
Bende uyutmak için herşeyi yaptım uyumadılar çok yorgunum bugün aşımıda oldum onları bırakıp şimdi yatıyorum yalnız kalınca ev sessiz ve karanlık olunca uyurlar inşallah

Bende uyutmak için herşeyi yaptım uyumadılar çok yorgunum bugün aşımıda oldum onları bırakıp şimdi yatıyorum yalnız kalınca ev sessiz ve karanlık olunca uyurlar inşallah

Ben ilgilenemedim kaldı ya uyurlar yoksa.
Geçmiş olsun sana da rahat geçer inş

Ben ilgilenemedim kaldı ya uyurlar yoksa.
Geçmiş olsun sana da rahat geçer inş
Saat 10da misafirler gidene kadar bende ilgilenemedim ama o zamandan beri yemeleri hiç bitmedi sandviç, meyve suyu, elma, süt ardarda yediler sırada ne yesek diye düşünürlerken sırada uyku var dedim bu defada biz bugün çok terledim banyo yapmak istiyoruz dediler olmaz dedim şimdi de yatakta fısırdaşıyorlar gündüz çok uyudular şimdi gözlerinde zerre uyku yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…