Geçmiş olsun canım nazar var sende ya kimbilir kimin kem gözü değdi olduğun yere düştün neyse ki şiddetli değil diyorsunOkula gittim dönerken parka uğradım oynadı çocuklar tam eve yaklaşmışken düştüm bi güzel bileğimi burktum.
Çok şiddetli değildi ama olduğum yere düşünce üstüm toz oldu hep ayaklarım acıdı
Attım feracemi falan yıkanıyor
Allah kolaylık versin canımmaalesef negom
Tabi iyi eline sağlıksildim vallaama bir odayı sildim başlangıç icin iyi oldu ama
Oyyy çok fena olmuş,inşaallah incinmemiştirOkula gittim dönerken parka uğradım oynadı çocuklar tam eve yaklaşmışken düştüm bi güzel bileğimi burktum.
Çok şiddetli değildi ama olduğum yere düşünce üstüm toz oldu hep ayaklarım acıdı
İnstagramdan hesap açıp satsan bilemedim ki,çeyiz mağazaları almaz mı?Kaç gündür gelemiyorum yine evde sıkıntılar var biraz Allah sonumuzu hayır etsin başörtü yapıyorum harıl harıl adamdan para istiyorum yok yoo deyip duruyor ama anneye gelince dolduruyor cebini bende ufak ufak harçlık çıkartayım diye yaptıklarımı internetten satayım diyorum hangi siteden versem ki kızlar var mı güvenilir bildiğiniz bir yer
Çok şükür,sen nasılsın canımSelam kızlar nasılsınız
Açıkçası çarşıya filan tek başıma çıkamıyorum izin yok yani ama internetten satsam belki daha kolay olur diye düşündümİnstagramdan hesap açıp satsan bilemedim ki,çeyiz mağazaları almaz mı?
Geçmiş olsun canım önemli bişi olmamış şükür.Okula gittim dönerken parka uğradım oynadı çocuklar tam eve yaklaşmışken düştüm bi güzel bileğimi burktum.
Selam canım eh işteyim ben:) Sen nasılsın:)Selam kızlar nasılsınız
Aynen Allah razı olsun onlar da kokar eder diye gönderiyorlar bana sağolsunlarBayılıyorum bu adete dolu verilen tabaklara
Canım
Unutulmaz bir tanışma olmuşGeçmiş olsun canım önemli bişi olmamış şükür.
Nego ben de çok gülerim Eşimin ailesiyle ilk tanışmaya gittiğimde düşmüştüm yazlıktalardı akşamüstü bahçede voleybol oynuyorduk bütün aile ben pat kıçımın üstüne düştüm Herkes benim tepkimi bekliyor dondu ben bi başladım gülmeye baktım hepsi kahkaha kıyamet
Selam canım eh işteyim ben:) Sen nasılsın:)
Oyyy çok fena olmuş,inşaallah incinmemiştir
Düşene ve düştüğüm zaman çok gülüyorum yalnız bonus affet
He valla
İnternetten satıncada kargo için çıkman gerekecek canım.Ne desem bilemiyorum eşine,elle tutulur yanı yokAçıkçası çarşıya filan tek başıma çıkamıyorum izin yok yani ama internetten satsam belki daha kolay olur diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?