Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçmiş olsun canım nazar var sende ya kimbilir kimin kem gözü değdi olduğun yere düştün neyse ki şiddetli değil diyorsun

Kaç gündür gelemiyorum yine evde sıkıntılar var biraz Allah sonumuzu hayır etsin başörtü yapıyorum harıl harıl adamdan para istiyorum yok yoo deyip duruyor ama anneye gelince dolduruyor cebini bende ufak ufak harçlık çıkartayım diye yaptıklarımı internetten satayım diyorum hangi siteden versem ki kızlar var mı güvenilir bildiğiniz bir yer

Oyyy çok fena olmuş,inşaallah incinmemiştir
Düşene ve düştüğüm zaman çok gülüyorum yalnız bonus affet

İnstagramdan hesap açıp satsan bilemedim ki,çeyiz mağazaları almaz mı?

Geçmiş olsun canım önemli bişi olmamış şükür.

Nego ben de çok gülerim Eşimin ailesiyle ilk tanışmaya gittiğimde düşmüştüm yazlıktalardı akşamüstü bahçede voleybol oynuyorduk bütün aile ben pat kıçımın üstüne düştüm Herkes benim tepkimi bekliyor dondu ben bi başladım gülmeye baktım hepsi kahkaha kıyamet
Selam kızlar nasılsınız
Selam canım eh işteyim ben:) Sen nasılsın:)

Unutulmaz bir tanışma olmuş

Açıkçası çarşıya filan tek başıma çıkamıyorum izin yok yani ama internetten satsam belki daha kolay olur diye düşündüm
İnternetten satıncada kargo için çıkman gerekecek canım.Ne desem bilemiyorum eşine,elle tutulur yanı yok
Senin için götürecek güvendiğin biri yok mu peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…