Patates aşktır yaaaHe vallaözellikle köye gidince her öğün patates var. Hatta çayın yanında da bazen tandır da patates yapılıyor
Konu geçmiş ama olsundu
Açıkçası çarşıya filan tek başıma çıkamıyorum izin yok yani ama internetten satsam belki daha kolay olur diye düşündüm
Bı nasıl rüzgar iki gündür, bu rüzgarda çıksam başım boynum ağrır hemen, çıkmasam bunaldık iyice ıyyyy darlandım
Yok canım çıkılacak gibi değil beni etkiliyor rüzgar hemenKendinizi koruyup çıkın diycem yeni düzeliyosun
Hoş geldin canımCanımannemi görmeye gitmiştim internetim yoktu giremedim orda.
Patatesin en sevdiğim haliHe vallaözellikle köye gidince her öğün patates var. Hatta çayın yanında da bazen tandır da patates yapılıyor
Konu geçmiş ama olsundu
Ağzım sulandı,içine de tereyağ peynir koy.Ayyyy bayılazaaamHoş geldin canım
Patatesin en sevdiğim hali
Bende cok gülerim kendimde düşsem gülerimOyyy çok fena olmuş,inşaallah incinmemiştir
Düşene ve düştüğüm zaman çok gülüyorum yalnız bonus affet
Ay gelin Erzurum’a da yiyelim beraber inşallahAğzım sulandı,içine de tereyağ peynir koy.Ayyyy bayılazaaam
Geçmiş olsun canım daha iyisin yaOkula gittim dönerken parka uğradım oynadı çocuklar tam eve yaklaşmışken düştüm bi güzel bileğimi burktum.
Çok şiddetli değildi ama olduğum yere düşünce üstüm toz oldu hep ayaklarım acıdı
Attım feracemi falan yıkanıyor
Aa annemin sobası var ki bahçede,kuzineAy gelin Erzurum’a da yiyelim beraber inşallah
Çok şükür iyim canım ☺Çok şükür canım seni sormalı
İyim negomÇok şükür,sen nasılsın canım
Neden süper değilsinSelam canım eh işteyim ben:) Sen nasılsın:)
BenimdePatates aşktır yaaasevmediğim hali yok
Tandırın kokusu tadı başkaHoş geldin canım
Patatesin en sevdiğim hali
Ben bu ay sonu gelicem inşAllah ama sana gelemem kiAy gelin Erzurum’a da yiyelim beraber inşallah
3 temmuzdan sonra süper olcam canımNeden süper değilsin
Bana kalsa zaten hic iletisime bile gecmem de esimin akrabasi esimin hatrina iste. Arkamdan milyon tane sey söylediğini bilip mecbur susuyorum tam yılanBence gayet güzel menü daha bişeye gerek yok yenmez ziyan olur yanına salata yaparsın içecek falan daha ne olsunBunları da beğenmez dedikodu yaparsa bidaha kabul etme
Zaten her türlü yaranamicam da isteDaha ne olsun,bu menüye kusur bulan kalksın kendi yapsın
Sadece karnıyarığı köz patlıcanı severler mi onu bilemedim,herkes sevmez çünkü öyle
Oh oh yandan3 temmuzdan sonra süper olcam canım
Şu streslerim bitsin tatile gideyim göbek bile atcam
Yapılanları beğenmeyen üstelik dedikoducu biri için bu yapacaklarından fazlası akıbetini güzelleştirmez, sadece seni daha fazla yormakla kalır.Ben bi yapacaklarimi yazip kaciyim
Nevresimleri bazanin altina yerlestircem
Bazanin altini süpürcem
Ders caliscam
Ders videosu izlerken bi kutu yaprak sarip buzluga atsam cok iyi olur misafir icin. Araya sıkıştırmaya caliscam
Kas biyik bakimi bide dusu halledeyim
Sabahtan nevresimleri yikadim astim
Koltuk sandalye örtulerini yikadim astim
Simdi zor misafir gelcek genelde hicbi seyi begenmez biraz dedikoducu birimenüme yorum yapınsaniza
Çorba
Koz patlicanla karnıyarık
Pirinc pilavi
Hoşaf(cacik da olabilir de burda hava sicak hosaf daha iyi gidiyo)
3.yemek de zeytinyagli bisey yapcam barbunya ya da taze fasulye.
Ortaya da biber dolmasi, sarma koycam
Salata
Tatlı olarak kadayifli muhallebi hafif diye sectim
Nasil sizce tavsiye alabilirim. Ne kadar masayi zenginlestirirsem o kadar iyi akibetim için
Cook teşekkür ederim limonsuzumYapılanları beğenmeyen üstelik dedikoducu biri için bu yapacaklarından fazlası akıbetini güzelleştirmez, sadece seni daha fazla yormakla kalır.
Bana göre fazla bile güzel menü
Vay etkilendimYapılanları beğenmeyen üstelik dedikoducu biri için bu yapacaklarından fazlası akıbetini güzelleştirmez, sadece seni daha fazla yormakla kalır.
Bana göre fazla bile güzel menü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?