Akşam yemeğini yapayım bir gayret
Bugün tüm gün böyle sıkıntıyla dolandım durdum evin içinde doğru düzgün hiçbir şey yapmak gelmedi içimdenİçim sıkıldı yine,nedir bu havalar gökyüzü olayları pöffff
Ben bugün kesin poğaça yemeliyimBenim dolaba 3 gündür servis gelip bakıyo yapılan şey tam olmuyor.
Motor değişceklermiş biraz önce dediler.
Dün fırını silemedim dolap çekilmiş durumda durdu hep her an gelicekler diye.
Yemeklik bişeyde yok almadım dolap gidebilir diye.
Poğça yapıcam birazdan
Gel tarif bakalım sonrada bildiğimizi yapalımBen bugün kesin poğaça yemeliyim
Herkesler yapıyor ben neden yapamayayım ki
Hamur işlerinde hiç iyi değilim bonusum ya hatta yapmam yapamamGel tarif bakalım sonrada bildiğimizi yapalım
Hamur işlerinde hiç iyi değilim bonusum ya hatta yapmam yapamamUna temas edemiyorum eldiven de nedense bana hiç hijyenik gelmiyor Sizden 2 şer tane alsam bana yeter
Ya nolur alınma gülim önceuna temas diye çok mu büyüttün gözünde acaba?
Temas ne temas onsuz hayat olur mu?
:)) Ama şekil şüküllü olmasın anne poğaçası olsunLevaiz Yüreğime dert oldu senin unsuzluğun gel bi tarif bulup aynısını yapalım resim atalım olur mu?
Komşusu açken poğçe yiyen durumuna düşürme beni
:)) Ama şekil şüküllü olmasın anne poğaçası olsun
Ayy mis gibi görünüyor
Levaiz anne poğçası deyince ilk çıkan aynı bizim tarifle çok beziyo ufak farklar var ben birazda tam buğday koyucam un var elimde kullanmış olayım
Ayy mis gibi görünüyor
Hamur yoğurma işini eş kişisine yaptırayım
Tamam böyle denicemKız kendin yap alışırsın önce kaşıkla karıştır iyice en son kaşık zor dönünce elinle girersin eldivenide yıka daha içine siner
BendeTamam böyle denicem
Valla yapcam herhalde heyecanlandım
Becerebilirsem çarşaf çarşaf foto atarımBenderesim bekliyorum mutlaka
Kargoya kendi götürür paramı da verir Allah için hakkını yemeyim onun derdi kendi cebinden para çıkmasınİnternetten satıncada kargo için çıkman gerekecek canım.Ne desem bilemiyorum eşine,elle tutulur yanı yok
Senin için götürecek güvendiğin biri yok mu peki?
Ankara canımBirtekefem hangi şehirdesin,içimden bir ses Kütahya diyor
Maharet oralara götürecek adam bulmaktaElden de satılır ya benim yengem çok yaptı sattı öyle iğne oyası mevlüd ikindi çayı her ortamda.
Çeyizlere de alınıyodu senin adına götürebilcek biri varsa çok iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?