Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bana kalsa zaten hic iletisime bile gecmem de esimin akrabasi esimin hatrina iste. Arkamdan milyon tane sey söylediğini bilip mecbur susuyorum tam yılan

Zaten her türlü yaranamicam da iste
Hmm karniyarigin akıbetini dusuneyim bi
Ah bu hatırlar hic bitmiyor zaten insanı bıktırıyolar Benim eşim olsa öyle birini kabul etmez akrabası bile olsa öyle bir huyu var

Ah bu hatırlar hic bitmiyor zaten insanı bıktırıyolar Benim eşim olsa öyle birini kabul etmez akrabası bile olsa öyle bir huyu var
Esime cok iyi davraniyolar ben dıs kapının dis mandali gelin oldugum için öyle
Zaten farkli sehirden geliyo bi daha kimbilir ne zaman gelir dedim. Zaten esim cagiralim demedi Allah var yanımda durur bu konularda. Benim vicdanim rahat olsun diye alicam yemeğe.
Tamamen benim malligim türkcesi bu yani aylacim

Tamam böyle denicem
Valla yapcam herhalde heyecanlandım
Hamur yoğurma makinası al bitane bence. Duymuştum bunu biri söylemişti una tebeşire falan elleyemiyorum diye. Yada sen elleyemiyorum diye eşine yaptırmaya devam et bosver yapsın yapıyorsa ne güzel

Hahaha kendin kaşındın yani Neyse canım hayrına yemek yedirmiş olursun işte iyi olur, oda arkandan konuşursa günahını alır baya sevap bi iş yapmıs oldun

Hamur yoğurma makinası al bitane bence. Duymuştum bunu biri söylemişti una tebeşire falan elleyemiyorum diye. Yada sen elleyemiyorum diye eşine yaptırmaya devam et bosver yapsın yapıyorsa ne güzel
Poğaça işi yattı evden çıkmak zorunda kaldım Bonus 'un yaptıklarına ağzımın suyu akarak bakarım artık Bu arada o makineler gereksiz pahalı geliyor bana Aman zaten az hamur yemek lazım

Sıkıntılı bi durum ya Allah kolaylık versin canım fazla masraf olmaz inş

Bugün yaptiklarim;
2 makine camasir yikadim, su an bi tane daha yikaniyo
Mutfagi toparladim
Evi havalandirdim
Koltuk örtülerini serdim
Ders calistim
Bakim yaptim, dusumu aldim
Sinavimla ilgili isleri hallettim

Ya ne güzel simdi oturup yaprak sarcaktim buzluga atmalik. Baharat eksik evde güzel olmaz öyle tadı

Simdi nevresimleri bazanin altina koycam. Baska da yapcak bişeyim yok ders çalışırım artik yaprak saramiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…