Ah bu hatırlar hic bitmiyor zaten insanı bıktırıyolarBana kalsa zaten hic iletisime bile gecmem de esimin akrabasi esimin hatrina iste. Arkamdan milyon tane sey söylediğini bilip mecbur susuyorum tam yılan
Zaten her türlü yaranamicam da iste
Hmm karniyarigin akıbetini dusuneyim bi
Esime cok iyi davraniyolar ben dıs kapının dis mandali gelin oldugum için öyleAh bu hatırlar hic bitmiyor zaten insanı bıktırıyolarBenim eşim olsa öyle birini kabul etmez akrabası bile olsa öyle bir huyu var
Hamur yoğurma makinası al bitane bence. Duymuştum bunu biri söylemişti una tebeşire falan elleyemiyorum diye. Yada sen elleyemiyorum diye eşine yaptırmaya devam et bosver yapsın yapıyorsa ne güzelTamam böyle denicem
Valla yapcam herhalde heyecanlandım
Hahaha kendin kaşındın yaniEsime cok iyi davraniyolar ben dıs kapının dis mandali gelin oldugum için öyle
Zaten farkli sehirden geliyo bi daha kimbilir ne zaman gelir dedim. Zaten esim cagiralim demedi Allah var yanımda durur bu konularda. Benim vicdanim rahat olsun diye alicam yemeğe.
Tamamen benim malligim türkcesi bu yani aylacim
Poğaça işi yattı evden çıkmak zorunda kaldımHamur yoğurma makinası al bitane bence. Duymuştum bunu biri söylemişti una tebeşire falan elleyemiyorum diye. Yada sen elleyemiyorum diye eşine yaptırmaya devam et bosver yapsın yapıyorsa ne güzel
Sıkıntılı bi durum yaBenim dolaba 3 gündür servis gelip bakıyo yapılan şey tam olmuyor.
Motor değişceklermiş biraz önce dediler.
Dün fırını silemedim dolap çekilmiş durumda durdu hep her an gelicekler diye.
Yemeklik bişeyde yok almadım dolap gidebilir diye.
Poğça yapıcam birazdan
Sıkıntılı bi durum yaAllah kolaylık versin canım fazla masraf olmaz inş
İyi bari kuzumYok garantiden olucak canım
Bi sızlama var ama lora ondan mı bilmiyorum normalde zaten çok ayak ağrısı çektiğim için garipsemiyorum
mutfak topluu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?