Biri mesaj atmış sana
Kız sevabına babada deyin uygulamalı anlatın nereden kaldırılıyor bu reklamlar
Şu reklamsız yazan yerde sende lila filan yazıordur oraya tıkla canım reklamsızı seç en altta sayfanın
Eki Görüntüle 2872733
Tamam oldu kız kadınlar kulubü yazıyordu oraya tıklayınca reklamsızı seçebildim oldu valla hay Allah razı olsun ne çekmişim bunca zamandır
Anlatmışlar bak mesajlaraKız sevabına babada deyin uygulamalı anlatın nereden kaldırılıyor bu reklamlar
HoşgeldinizBenide listeye ekler misiniz
Konu sahibi olarak ben ihbar ederim yorulmayınHadi gidelim de teslim olalım
Amiiin,içinde senindeHayirli cumalar kizlar
Rabbim kimin ne derdi varsa bugün cözsün bi anda icine ferahlik versin inşallah ☘
İcimden geldi
Yaaaa bunun adi kusak farki mi oluyo? Ben de bayiliyorum bu sarkilara o dönemin sarkilari daha degerli sanki daha dolu dolu
Sabah sabah peşpeşe bunu bize neden yaptın anlatmak ister misin
SormaSen kısa ve öz yazmışsın ama yorumlar uzun uzun olmuş
Sabah sabah peşpeşe bunu bize nedem yaptın anlatmak ister misin
Kesin gidiyorumKız sevabına babada deyin uygulamalı anlatın nereden kaldırılıyor bu reklamlar
Çok beklenmedik hareketler bunlar. Nego hanım şaşırtıyorsunuz beniKonu sahibi olarak ben ihbar ederim yorulmayın
Sen alırsan ben de alacağımDünden beri aşı randevusu alsam mı almasamı mı düşünüyorum yandı beynim
Dünden beri aşı randevusu alsam mı almasamı mı düşünüyorum yandı beynim
Sen alırsan ben de alacağım
Bonus o degil de bugün icin hep atarli giderli sarkilari secmişsin kime atar yapiyoruz biliyim de ona göre celalleniyim
İlk defa hislerim ipucu vermiyorSen alırsan ben de alacağım
Virüs girmiş vücuduma aşısı girmiş çok mu diyor bir aklımyalnız değilsiniz bende su kaynattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?