- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Eyvallah bacııBugün canı dar olur salmasın kendini diye
Neden kız al gitsin ol kurtulDünden beri aşı randevusu alsam mı almasamı mı düşünüyorum yandı beynim
İlk defa hislerim ipucu vermiyor
Eşim oldu oysaki.Hem sinovac da gelmiş kaçırma diyor,sonrada ol diye zorlayamam diyor
Senin muhterem misafiri öyle anlattın ki ben tavrımı koydum kendisineEyvallah bacııeyvallah isareti niye yok burda ya
Neden kız al gitsin ol kurtul
Biontec neden değilİlk defa hislerim ipucu vermiyor
Eşim oldu oysaki.Hem sinovac da gelmiş kaçırma diyor,sonrada ol diye zorlayamam diyor
Onu kaldırdılar artık kabul ediyorlarBanada diyolar bi umreye gitsen seni almazlar sinovac olma
İzin çıkıyor denmişti onada.Umreler açılınca zaten virüs biterBanada diyolar bi umreye gitsen seni almazlar sinovac olma
Kız insan nasıl unutur buzluğu, sen çok yemek yapıyorsun o zaman. Ben kötü günler için sakladığım için hep biliyorumAllahim inanmiyorum dün baharat eksik diye yaprak saramamıştım demin öylesine bi bakim dedim buzluga ne göreyim bi büyük kutu bide kucuk kutu sarma var önceden atmisim
Ani misafir gelse techizatlar hazir rahat rahat uyuyabilirim o zaman
İzin çıkıyor denmişti onada.Umreler açılınca zaten virüs biter
Ben sizin aşı zincirinize katilamiyorum bu beni üzerAynı güne randevu alalım sırayla saplasınlar işte
Alıyorum kızlar,Allah ne takdir ederse o.Bahane lazım sonuçta ecele de.
Gidiyom almaya
Her gun bi kere hobi olarak buzlugu acip bakiyorum aslinda amaKız insan nasıl unutur buzluğu, sen çok yemek yapıyorsun o zaman. Ben kötü günler için sakladığım için hep biliyorum
Ben sizin aşı zincirinize katilamiyorum bu beni üzer
Kurbanlik koyun gibi en sona kaldim
Sinovac bildiğimiz eski usül aşı biontec yeni nesil,o yüzden Sinovac daha mantıklı geliyor banaAşı randevusu alıyon başka randevulara bakma sen sinovac biontec azrail yazar sen biontec seç
Adresimi gönderiyorum özelden, boşa gitmesin o kadar sarmaHer gun bi kere hobi olarak buzlugu acip bakiyorum aslinda amagecen misafirde kullandim sardiklarimi saniyodum. Demek 3 kutu varmis bende sarma. Vay anasini sayin seyirciler.
Annem son gelisinde yine yaprak getirdi otomatige bagladim artik sürekli sarıyorum bansjjsnama
randevusuz bile aşı yapıyorlar. " hemşerim ben geldim şuraya bir aşı vur" diyorsun vuruyorlarAynı güne randevu alalım sırayla saplasınlar işte
Sesli kahkaha attım vallaKonu sahibi olarak ben ihbar ederim yorulmayın
Bu illet uzun sürecek belli ki. Hepimiz mecbur olacağızSinovac bildiğimiz eski usül aşı biontec yeni nesil,o yüzden Sinovac daha mantıklı geliyor bana
Biontec bulan da türkSinovac bildiğimiz eski usül aşı biontec yeni nesil,o yüzden Sinovac daha mantıklı geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?