- 26 Mart 2018
- 28.488
- 128.100
- 598
Senin aşına kitap okumama dozu da eklettimrandevusuz bile aşı yapıyorlar. " hemşerim ben geldim şuraya bir aşı vur" diyorsun vuruyorlar
Hayırla yad edeceğiz sen gitmeden iyice anlata öyle git bariKesin gidiyorum
Sinovac bildiğimiz eski usül aşı biontec yeni nesil,o yüzden Sinovac daha mantıklı geliyor bana
Bence birinin diğerine üstünlüğü yok kızlar. Neyi ki bulduysakSinovac açılmasaydı biontec olucaktık hepimiz♀
Olur mu farklı baya biri kodlu aşı virüs yok içindeBence birinin diğerine üstünlüğü yok kızlar. Neyi ki bulduysak
Onu biliyorum kuzum. Ama bir bakıyorsun birini açmışlar, diğerini kapatmışlar. Ben tedavi sürecinde olduğum için bionteke izin vermedi doktor. Sinovac varsa olabilirsin dedi. Ona da yeni açıldı tekrarOlur mu farklı baya biri kodlu aşı virüs yok içinde
Onu biliyorum kuzum. Ama bir bakıyorsun birini açmışlar, diğerini kapatmışlar. Ben tedavi sürecinde olduğum için bionteke izin vermedi doktor. Sinovac varsa olabilirsin dedi. Ona da yeni açıldı tekrar
Önce hasta etti şimdi iyi bakıyorİşi gücü yaptım,çocukları uğurladım,oğlumun karnesine baktım
geldim.
Kahvaltı yaparken okuyayım ne var ne yok
Kayınbabacığım simit getirdi de
Hiç bakmıyorum onlara ya bankadır ya mağazalardan falan normal insan mesaj atmaz bana ara sıra girip temizliyorumBiri mesaj atmış sana
Banada öyle geliyordu ama sinovac açılmayınca biontec oldum bendeSinovac bildiğimiz eski usül aşı biontec yeni nesil,o yüzden Sinovac daha mantıklı geliyor bana
Çok düşünme ol kurtul benim bugün kolumun ağrısı azaldı hafiften ağırlık varDünden beri aşı randevusu alsam mı almasamı mı düşünüyorum yandı beynim
Sinovac açıksa onu yaptır bence canım.Evet yoktu gelmiş demek
Sinovac eski usül aşı,biontec yeni nesil.Bildiğimden şaşmıyım dedimBiontec neden değil
Önce hasta etti şimdi iyi bakıyor
Hiç bakmıyorum onlara ya bankadır ya mağazalardan falan normal insan mesaj atmaz bana ara sıra girip temizliyorum
Banada öyle geliyordu ama sinovac açılmayınca biontec oldum bende
Çok düşünme ol kurtul benim bugün kolumun ağrısı azaldı hafiften ağırlık var
Yapamayanlar varSiftah benden hadi herkes aşıya
Ben de diyorum burdan da ticari mesaj mı geliyorKız burda özel mesaj gelmiş onu diyorum
Haa ona baktım canım önceden beri samimi olduğum bir arkadaş sizinle olan muhabbetimi görünce azcık kıskanmışKız burda özel mesaj gelmiş onu diyorum
YaniBiontec bulan da türk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?