Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selam hanımlar düştüm ben okul yoluna yine :)
Sabah kalktım ortalığı topladım yatak vs.
Bir makine çamaşır attım astım
Yemek yaptım akşama kavurma ve zerdeçallı bulgur pilavı fikir olur belki :)
Kahvaltı yaptım
Bulaşık makinesini boşalttım ve çıktım akşama temiz ev bulmak için

Eline sağlık canım menün de güzelmiş

kızlar varya.. şöyle bir 15 günlük izin alsam... 2-3 günü bütün evi mis gibi yapsam... kalan zamanda da uyusam ohh ya..
valla bazen evde oturanlara özeniyorum.. dilediğin zaman çamaşırı yıka as üstüle mis
ah ah

Cok yorgunum cok bikkinim.hic bir şeye yetisemiyorum.hic bı şeyi rayına sokamiyorum.cocuklari düzene oturtamiyorum.kendimi boşuna çırpınıyor gibi hissediyorum.surekli aynı döngüde kosturuyorum.ama sonunda hiç birşeye yetisemiyor kimseye yaranamiyorum.her sabah 7 de kalkıyorum.kizi da erken kaldırıyorum ki erken kalkıp erken yatsin.ama şuan bu saatte uykusuzluktan baygın ama uyumamak için direniyor.oglan desen önümüzdeki hafta sınavları basliyo ama paşam oturmuş çukur izliyor.esim ben yapma dedikçe kızıma YouTube dan birşeyler izletiyor.eline abur cubur veriyor.yaptiklari daginikliklardan pisliklerden bahsetmiyorum bile hiç.biraz bdv tadında bir iç dokus oldu ama idare edin artık.bu günkü ödev bı kacgun önce yapılmıştı.bugun hergunki işler yapıldı.vallaha ruhum daraldi.

Sevgili negoo
Dun caydanliklarin disini parlatmistim , bu aksamda odevi yaptim sirke ve yarim.limon atarak kaynatip icinin kirecini yikadim misler gbi oldu
Dunku misafrden sonra bugun evi tekrar supurdum
1 makine camasir yikandi kurudu katlanmay8 bekliyor
Gunduz arkadasma gidip geldim gelnce aksam yemegi icin patates kofte kizarttim ocak tezgah arasi batti tabi yemek sonrasi yag sokucu ve cifle pek hasir nesir oldum suan mutfagm ve evim toplu ..
Esimle kahve ictik yatti kizimda uyudu smdi kafa dinleme saati hepinize iyigeceler

Bir gun yada iki gun geriden geliyorum sanirim
7 km icin " yururum yaa nolcakki "dedim vapura 1.5 saat vardi.. yarim dolmuslarinda inis binis yerleri daracik ve merdivenli .iki cocuk bebek arabasi falan zahmetli oluyo,neyse bdahakine yurumem zaten gece bacak ayak agrisina uyuyamadim
Pazar gunu ev ekmegi yapmistim.f irina gitmeye usendim cunku
Caydanlik,catal kasikta yarina kalsin artik..

Cocuklarimi uyuttum duble kahvemi ictim oncelik evimi bi duzene koyayim,eger isim erken biterse parlatma isinide bu gece hallederim

İyi geceler herkese

Kızlar günaydın
Gece 4 de uyandım kalktım mutfağı temizledim bulaşıkları makineye koydum (akşam 20.30 da gelmiştim çok yorgundum yapamamamıştım)
Çaydanlığa baktım fena değildi ödevi yapmadım o yüzden tuvalet ve mutfak çöplerini değiştirdim şimdi açıktan üniversite okuyorum ya ders çalışıcam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…