Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dök canım içini istediğin gibi, aynı ruh haline sahibim bugünlerde
Eline sağlık canım
İyi geceler hanımlar ödevimi şimdi yaptım bir makine çamaşır attım kışlıkları çıkarıyorum artık şimdi mutfağı toplayıp yatacağım :)
Eline sağlık canım
Eline sağlık canım
Eline sağlık canım ders çalışmada kolaylıklar

Günaydın, bugün hiç tadım yok. Ödevde vermedim, kafanıza göre takılın bugün olur mu
Şiiii oyle kendini salivermek yok,,hayat devam ediyor iyi veya kötü bir sekilde akip gidiyor.. gecmis sikintilarin,gelecek kaygilarin var belki.. iste bu dusunceler "anı" yasamaya engel.. her ne kadar kotu olursan ol veya diplere battim vahh tuhh desende onunde bir hedefin olsun ,koyverme kendini asla..ömrümüz hep bir mucadele iste,,,nasil iyiyi daha iyi yapmak icin mucadele veriyorsak , kotuyude bertaraf etmek icin caban olsun,negatif dusunceleri at sil kafandan , alternatif cikis kapilarin olsun a plani tikandiysa bi yerde b planina gec ama asla pes etme.. bazen bazi durumlarda elimizden birsey gelmedigini kavradigimizda da Yaradana tevekkulu elden birakmayacagiz, metanetli olursak basimiza gelen olumsuzluklarin şoklarindan hic degilse daha az yara alarak kurtuluruz..
Cok opuyorum ,bir an once toparlanmani diliyorum ♥♥♥

Selam kızlar bende sabah kalktm kahvaltidan sonra mutfağı temizledim.
Akşam ütülediğim kıyafetleri yerleştirdim.
Kuru fasulye koydum ocağa, evi süpürdüm sildim.
Oğlumu yıkadık simdi .
Ketılı yeni aldım içi temiz . çaydanlığımında içini tellemiştim limon tuzuylada kaynattım tamamen pürüssüz olmadı bi türlü ya.
Gene üstten bi toparlarim evi bide silerim
Akşamda yemek faslı mutfak toplama vsss.

sen öyle olunca bizde öyle olduk bak ama ödev olmamasına sevindim

İnşallah canım amin
Eline sağlık canım

Allah kolaylık versin canım, sıkma canını. Elim ayağım tutuyor yapabiliyorum çok şükür de

23 Ekim Yapacaklarım

Ev dip köşe süpürülecek
Dip köşe toz alınacak
Dip köşe silinecek
Halılar fırçalanacak
Banyo temizlenecek
Wc temizlenecek
Havlular, pas pas değişecek
Çöp kovaları temizlenecek
Buzdolabı silinecek
Mutfak dolap, çekmecelerinde dağınık yerler düzenlenecek
Giysi dolabı düzenlenecek
Ayakkabılık düzenlenecek
Yemek yapılacak

Bugün çok işim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…