Dök canım içini istediğin gibi, aynı ruh haline sahibim bugünlerdeCok yorgunum cok bikkinim.hic bir şeye yetisemiyorum.hic bı şeyi rayına sokamiyorum.cocuklari düzene oturtamiyorum.kendimi boşuna çırpınıyor gibi hissediyorum.surekli aynı döngüde kosturuyorum.ama sonunda hiç birşeye yetisemiyor kimseye yaranamiyorum.her sabah 7 de kalkıyorum.kizi da erken kaldırıyorum ki erken kalkıp erken yatsin.ama şuan bu saatte uykusuzluktan baygın ama uyumamak için direniyor.oglan desen önümüzdeki hafta sınavları basliyo ama paşam oturmuş çukur izliyor.esim ben yapma dedikçe kızıma YouTube dan birşeyler izletiyor.eline abur cubur veriyor.yaptiklari daginikliklardan pisliklerden bahsetmiyorum bile hiç.biraz bdv tadında bir iç dokus oldu ama idare edin artık.bu günkü ödev bı kacgun önce yapılmıştı.bugun hergunki işler yapıldı.vallaha ruhum daraldi.
Eline sağlık canımSevgili negoo
Dun caydanliklarin disini parlatmistim , bu aksamda odevi yaptim sirke ve yarim.limon atarak kaynatip icinin kirecini yikadim misler gbi oldu
Dunku misafrden sonra bugun evi tekrar supurdum
1 makine camasir yikandi kurudu katlanmay8 bekliyor
Gunduz arkadasma gidip geldim gelnce aksam yemegi icin patates kofte kizarttim ocak tezgah arasi batti tabi yemek sonrasi yag sokucu ve cifle pek hasir nesir oldumsuan mutfagm ve evim toplu ..
Esimle kahve ictik yatti kizimda uyudu smdi kafa dinleme saati hepinize iyigeceler
Eline sağlık canımİyi geceler hanımlar ödevimi şimdi yaptım bir makine çamaşır attım kışlıkları çıkarıyorum artık şimdi mutfağı toplayıp yatacağım :)
Eline sağlık canımBir gun yada iki gun geriden geliyorum sanirim
7 km icin " yururum yaa nolcakki "dedimvapura 1.5 saat vardi.. yarim dolmuslarinda inis binis yerleri daracik ve merdivenli .iki cocuk bebek arabasi falan zahmetli oluyo,neyse bdahakine yurumem zaten gece bacak ayak agrisina uyuyamadim
Pazar gunu ev ekmegi yapmistim.f irina gitmeye usendim cunku
Caydanlik,catal kasikta yarina kalsin artik..
Cocuklarimi uyuttum duble kahvemi ictim oncelik evimi bi duzene koyayim,eger isim erken biterse parlatma isinide bu gece hallederim
İyi geceler herkese
Eline sağlık canımKızlar günaydın
Gece 4 de uyandım kalktım mutfağı temizledim bulaşıkları makineye koydum (akşam 20.30 da gelmiştim çok yorgundum yapamamamıştım)
Çaydanlığa baktım fena değildi ödevi yapmadım o yüzden tuvalet ve mutfak çöplerini değiştirdim şimdi açıktan üniversite okuyorum ya ders çalışıcam....
Keyfim yok hiç canım, yoruldum bunaldım öyle işteGünaydın nego hayırdır kötü bir şey yok umarım
Öpim de geçsinKeyfim yok hiç canım, yoruldum bunaldım öyle işte
Allah iyilik saglik huzur mutluluk versin ailene ve sana canimKeyfim yok hiç canım, yoruldum bunaldım öyle işte
Geçip gitsin artık mali, gitsinÖpim de geçsin
Amin canım sağolAllah iyilik saglik huzur mutluluk versin ailene ve sana canim
Oleeey dermişimGünaydın, bugün hiç tadım yok. Ödevde vermedim, kafanıza göre takılın bugün olur mu
Günaydın, bugün hiç tadım yok. Ödevde vermedim, kafanıza göre takılın bugün olur mu
sen öyle olunca bizde öyle olduk bakKeyfim yok hiç canım, yoruldum bunaldım öyle işte
Şiiii oyle kendini salivermek yok,,hayat devam ediyor iyi veya kötü bir sekilde akip gidiyor.. gecmis sikintilarin,gelecek kaygilarin var belki.. iste bu dusunceler "anı" yasamaya engel.. her ne kadar kotu olursan ol veya diplere battim vahh tuhh desende onunde bir hedefin olsun ,koyverme kendini asla..ömrümüz hep bir mucadele iste,,,nasil iyiyi daha iyi yapmak icin mucadele veriyorsak , kotuyude bertaraf etmek icin caban olsun,negatif dusunceleri at sil kafandan , alternatif cikis kapilarin olsun a plani tikandiysa bi yerde b planina gec ama asla pes etme.. bazen bazi durumlarda elimizden birsey gelmedigini kavradigimizda da Yaradana tevekkulu elden birakmayacagiz, metanetli olursak basimiza gelen olumsuzluklarin şoklarindan hic degilse daha az yara alarak kurtuluruz..Günaydın, bugün hiç tadım yok. Ödevde vermedim, kafanıza göre takılın bugün olur mu
Günaydın, bugün hiç tadım yok. Ödevde vermedim, kafanıza göre takılın bugün olur mu
sen öyle olunca bizde öyle olduk bakama ödev olmamasına sevindim
İnşallah canım aminŞiiii oyle kendini salivermek yok,,hayat devam ediyor iyi veya kötü bir sekilde akip gidiyor.. gecmis sikintilarin,gelecek kaygilarin var belki.. iste bu dusunceler "anı" yasamaya engel.. her ne kadar kotu olursan ol veya diplere battim vahh tuhh desende onunde bir hedefin olsun ,koyverme kendini asla..ömrümüz hep bir mucadele iste,,,nasil iyiyi daha iyi yapmak icin mucadele veriyorsak , kotuyude bertaraf etmek icin caban olsun,negatif dusunceleri at sil kafandan , alternatif cikis kapilarin olsun a plani tikandiysa bi yerde b planina gec ama asla pes etme.. bazen bazi durumlarda elimizden birsey gelmedigini kavradigimizda da Yaradana tevekkulu elden birakmayacagiz, metanetli olursak basimiza gelen olumsuzluklarin şoklarindan hic degilse daha az yara alarak kurtuluruz..
Cok opuyorum ,bir an once toparlanmani diliyorum ♥♥♥
Eline sağlık canımSelam kızlar bende sabah kalktm kahvaltidan sonra mutfağı temizledim.
Akşam ütülediğim kıyafetleri yerleştirdim.
Kuru fasulye koydum ocağa, evi süpürdüm sildim.
Oğlumu yıkadık simdi .
Ketılı yeni aldım içi temiz . çaydanlığımında içini tellemiştim limon tuzuylada kaynattım tamamen pürüssüz olmadı bi türlü ya.
Gene üstten bi toparlarim evi bide silerim
Akşamda yemek faslı mutfak toplama vsss.
Allah yardımcın olsun. Derdini sıkıntını dağıtsın, ferahlık versin inşallah
İnşallah canım amin
Eline sağlık canım
Amin canım sağolAllah yardımcın olsun. Derdini sıkıntını dağıtsın, ferahlık versin inşallah
Günaydınnnn
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNN23 Ekim Ödevi
Bütün evin ayrıntılı bir şekilde tozunu almak.
Allah kolaylık versin canım, sıkma canını. Elim ayağım tutuyor yapabiliyorum çok şükür deGÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNN
Nego düşenede bir tekme sen at canm1 değil 2 evş toplayıp toz almalıyım bugün iş çıkışı Annem 1 hafta yok, o evde bana kaldı babamın kardeşimin yemeğiydi çamaşırıydı ütüsüydü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?