Çok hoşbuldum :)Yooo hiç de öyle demiyorum, siz yapın ev ahalisi yesin
Kızlar sirke ve karbonatlı su ile kaynatıyorum ben, deterjanla yaparsanız da, kaynattıktan sonra bulaşık makinesinde yıkayıp arındırabilirsiniz.
Harikasın
Hoş geldin aramıza
Tamam canım yapayım inşAllahYooo hiç de öyle demiyorum, siz yapın ev ahalisi yesin
Kızlar sirke ve karbonatlı su ile kaynatıyorum ben, deterjanla yaparsanız da, kaynattıktan sonra bulaşık makinesinde yıkayıp arındırabilirsiniz.
Harikasın
Hoş geldin aramıza
Ule evde ahali bi ben bi herifYooo hiç de öyle demiyorum, siz yapın ev ahalisi yesin
Harikasın
Hoş geldin aramıza
O yiyecek zaten, sen değilUle evde ahali bi ben bi herifiki ihtimal var ya o yicek ya ben
Canım yağdanlık kullanmıyorum ama içine yağ çöz sıkıp sonra kaynar su dök, bir dene.Tamam canım yapayım inşAllahbişey daha sorsam. Bardakları nasıl parlatirim. Makinaya atıyorum ama zamanla kireclenmis sararmış gibi oluyor.
Bide ucu dar yagdanliklari nasıl temizliyorsun?
bu ne şimdi yazdığım mesaj yokO yiyecek zaten, sen değil
iyi valla tatlıyı çöreği herif yesin ben de burda dayak yiyimO yiyecek zaten, sen değil
Banane kocandan, o şişko olsun sen değiliyi valla tatlıyı çöreği herif yesin ben de burda dayak yiyim
Geçmiş olsun canımÜtü bitti
Birazdan sufle yapmayı planlıyorum manevi ödev olarak( ilk olacak )
Hapşırmaktan sıra gelirse nezle oldum sanırım hoş geldin kış
Geçmiş olsunÜtü bitti
Birazdan sufle yapmayı planlıyorum manevi ödev olarak( ilk olacak )
Hapşırmaktan sıra gelirse nezle oldum sanırım hoş geldin kış
Immm lahmacunÇatal kaşıklar tamam. Manevi ödev lahmacun yapıyorum. Çocuklarım çok seviyor. Ütü akşama.
Herifle hergün zayıflamaya karar veriyoz zatenBanane kocandan, o şişko olsun sen değil
Sen başla artık yeter.Herifle hergün zayıflamaya karar veriyoz zaten
Yarın sabah 9da kuzumSen başla artık yeter.
İl görüşmesi bugün müydü yarın mı?
Amin kuzum inşallahHayırlısıyla olumlu sonuçlanır umarım
20 Ekim Ödevi
Ütü yapmak, çatal kaşıkları parlatmak
Manevi ödev : Çayın yanında yenecek bir şey yapmak, ailemiz ve kendimiz için
@malii
@Bonus
@yorgun anneanne
@Lices_s
@Feslegen Kokulu Nane
@beybisi35
@Cay6
@tosia
@hasbeenandgone
@samdan
@Niran Nevra
Limonsuzzcay
@fairysss
ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
@klbk33
@Casper25
@_Gulnihal_
@Libas7
@Lavinya Lavinya
@enenisa
@Efser
@Nur1835
@wisne83
terliksuu
@Malikmerve
@Delft
Tamam canım sagol. İçindeki yağ bitince deniyimCanım yağdanlık kullanmıyorum ama içine yağ çöz sıkıp sonra kaynar su dök, bir dene.
Bardaklara bir şey yapmıyorum ben, makine de çıkıyor. Ama en bilindik çamaşır suyu, o da çok zararlı.
Doğal bir yöntem mutlaka vardır, bakmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?