Eline sağlık canım sana da kolay gelsinSelam hanımlar
Sabah erkenden kalktım evi toparladim.kahvaltiya misafirim vardı.simdi onu yolculadim kızı uyutuyorum.o uyur uyumaz yapacağım işler
Mutfak toplanacak
Ortalık toplanacak
Balkon temizliği yapılacak
Çamaşır yıkanacak
Detaylı toz alınacak
Yemek yapılacak
Hepimize kolay gelsin.
Kolay gelsin canımHepimize kolay gelsin ☺☺
Bende bugun son kis hazirligim karniyariklik patlicanlarimi kizartcam
Buyuk tam gun anaokulunda,kucuk az once uyudu (30-45 dkka vaktim var),
Gece cocuklar uyuyuncada klasik ev toplama isine doncem..perdelerin bi kismini yikatip utuleyip takabilirim, yikatirken camlari silerim,cocuk ve yatak odasi icinde oglum gunduz uyudugunda utuleyip takarim cabucak.
Halilari yikatmaya vericem
Suan aklima bisey gelmiyo ama odev neyse gece yapayim diyim en iyisi
Al bende de o kadar. Evde sanki savas cikmis gibi. Sadece camasir asmak icin kullandigim bos oda bile gunlerdir daginik. Yildim vallahiKaç gündür yine bişey yapamıyorum biriken işlerden nefret ediyorum
Canım bence sonbahardan, bende öyleydim bugün bir gayret başladım artık.Nego birilerinin beni kendime getirmesi lazim. Asla elim ise gitmiyor. Cok bosladim evi. Onceden esimin gazlamasiyla yapardik biseyler. O da bu hafta hep gece calisti. O kadar yorgun oluyor ki o da kendini bir koseye atiyor.
Abartisiz evimin her odasi cok daginikKac gundur sabah tamam bugun yapacagim bu evin islerini diyorum. Okuldan bi geliyorum. Cocukla ugrasiyorum. O uyurken yanina kivrilip uyuyorum. Ya da uyumasam da elimde telefon ya da onumde tv bos bos takiliyorum. Isler bekliyor. 3 gundur evde yemek yapmadim. Sadece kiza corba yapiyorum. Onu da mutfaga suruklene suruklene. Dun hatta kizin corbasini esim yapti. O icirdi o uyuttu. Elim gitmedi hic.
Bi salmislik bi bosvermislik var uzerimde. Ama bu evin bugun toplanmasi ve temizlenmesi lazim. Napicam ben ya? Mutfak dag gibi bulasik,odalar savas alani gibi
Yapıyorum ayrıntılı her yeri süpürüp silip toz alıyorum23 Ekim Ödevi
Bütün evin ayrıntılı bir şekilde tozunu almak.
Kalkın ya hu, ne güzel sağlıklıyız daha ne olsun. Düşünsenize ya sağlıksız olsak ve keşke sağlığım yerinde olsa da işlerimi yapabilsem deseydikBende aynıyım kızlar hiç iş yapasim yok. Bir bunalım bir bosvermislik. Her gün her gün aynı bezdim vallahi
Eline sağlık canımYapıyorum ayrıntılı her yeri süpürüp silip toz alıyorum
Sağlıklı değilim henüz biraz da belki ondan içim daralıyor. Bu hafta biraz zorladım sıkıntı olduKalkın ya hu, ne güzel sağlıklıyız daha ne olsun. Düşünsenize ya sağlıksız olsak ve keşke sağlığım yerinde olsa da işlerimi yapabilsem deseydik
Eline sağlık canım
O zaman dinlen tabi canım, geçmiş olsunSağlıklı değilim henüz biraz da belki ondan içim daralıyor. Bu hafta biraz zorladım sıkıntı oldu
Zaten birikti negomCanım bence sonbahardan, bende öyleydim bugün bir gayret başladım artık.
Müzik aç başlamadan önce, hareketli olsun. Daha enerjik oluyorsun. Biriktikçe sen iyice bunalacaksın yap kurtul❤
Dene dene, bir yerden başla, hadi hak kendini daha iyi hissedeceksinZaten birikti negomodalara giresim gelmiyor. Muzik fikri guzel. Bi de oyle deneyim bari
aynı ben..Kaç gündür yine bişey yapamıyorum biriken işlerden nefret ediyorum
Allah razı olsun. İnşallah geçer.O zaman dinlen tabi canım, geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?