Şu sıra korkulu rüyam resmen ödem kızımın son zamanları mahvetmişti beni korkuyorum
Hazırlandığım bi sınav var da günde 1 kez bakıp çıkıyorum.Nerdesin sen,sesin pek çıkmıyor
Biraz ara vereyim iyi gelmiyo bana sık yemek yoksa sahanda tereyağlı sarılar hafif yımşak olucak çok severimHerkes buldu yicek bisey ben ne yicem ya kaldik mi yine yumurtaya
Yumurta benim sadık yarimdir, dostlar beni hatirlasin
Cüvcüv veysel
Valla bazen yatak toplayamadığım doğrudur. Mutfağı da bazen bulaşık mk dolu iken boşaltmaya üşendiğimden toplamadığım olmuştur.Nasıl ya nasıl,yatakları düzeltmiyor,evi ,mutfağı toplamıyor musunuz? Yapmamaya bunlar da dahil demeyin bayılırım
Emzirirken görücem ben seniBekle beni ekimde geliyorum
Allah zihin açıklığı versinHazırlandığım bi sınav var da günde 1 kez bakıp çıkıyorum.
Hele ağzımın suyuna forumun arşivlerine kadar akıcakBiraz ara vereyim iyi gelmiyo bana sık yemek yoksa sahanda tereyağlı sarılar hafif yımşak olucak çok severim
Abdurrahim la Abdurrahim onu da ezber edememiş
GünaydınGünaydınnn temizlik,düzen neferleri
Eki Görüntüle 2874441
@kk birinci noteri
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
@Anka
@Suskunhanim
@BereliPenguen
@Elif2780
K klbk33
JES
@teolog8579
@golgefeslegeni
@Nikinik
@Levaiz
@-Erva-
Ben ne hazırladım sölüm müHele ağzımın suyuna forumun arşivlerine kadar akıcak
AminAllah zihin açıklığı versin
Abdurrahim la Abdurrahim onu da ezber edememiş
Ben ne hazırladım sölüm mü
He ben gerici oldum yenilik de abdurrahman yalnızBiraz yeniliklere açık ol
Kk birinci noteri gel gardaşım sen son sözü söyleSen susta gözlerin konuşsun
Yatak toplamadığım gün var mı hatırlamıyorumValla bazen yatak toplayamadığım doğrudur. Mutfağı da bazen bulaşık mk dolu iken boşaltmaya üşendiğimden toplamadığım olmuştur.Geçen gece çocuk hastaydı ev dandini idi mesela. Biz sen gibi değiliz negocum. İzinden gidiyoruz ama..
Niye ula neyi kaçırdımÖdem atmayı siz negoma sorun
Yatak toplamadığım gün var mı hatırlamıyorumruhum sıkışır geç toplasam
Anneme gittim Cçcumartesi ablamlar falan geldi başka şehirden ben yeni gidebildim.Allahım her yer dandini kriz geçiriyordum,annem herkes sakin ol diye dalga geçti benleneyseki mutfağı ve oturma odasını düzenli tutmayı başardım gidene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?