Günlük hatırlatma dozumu da aldım bonus gelip enseme bi tane yapıştırıryok ya bu ara ye iç yat modundayım zaruri işleri yapıyorum evi sil süpür toz alıp WC , banyo yıkayacağım yani yerimden kalkabilirsem inşallah
Aaa taşındın demek,hala aynı şehirdesin ama dimiOnlar il de biz ilçedeyiz o kadar yolu gelince biraz kalalım diyorlar herhalde :)
Off ben de ne yesem diye dusunuyorum canim hicbisey istemiyo ama acim daYerimden kalksam çok şey yapacağım da neyse aç karnımı doyurayım önce
Nerdesin sen,sesin pek çıkmıyorMutfak toplandı
Bulasiklari yerlestirdim makinayı çalıştırdım.
Evi süpürdüm
Yerler Sildim
Çamaşır yıkandı
Aksam yemegi yaptım
Yemek sonrası mutfak toplandı
Wc yıkandı
Lavabo yıkandı
Çöp attım
Kendime bakım yaptım
Bu kadar yapabildim
Bu arada 4 kilo aldım konusunda ciddiydim civcik herkes 1 kilo ödem yapar ben 3Off ben de ne yesem diye dusunuyorum canim hicbisey istemiyo ama acim da
Sen atarsin onu ben sana güveniyorum. 3 kilo ödem de kimmis hayatta neleri yeniyoruz o kimmis yaniBu arada 4 kilo aldım konusunda ciddiydim civcik herkes 1 kilo ödem yapar ben 3
Gözleriynennn yiyorlar Makbiyyyyleyibilenzikli bilenzikli hem de
Heeç beni günaha sokmayın gece uyanıktım toktum. Oğlana hazırlarkende avuç içi kadar bi poğça yedim siyezli.Bonus başgana danışalım ?
Şu sıra korkulu rüyam resmen ödem kızımın son zamanları mahvetmişti beni korkuyorumBu arada 4 kilo aldım konusunda ciddiydim civcik herkes 1 kilo ödem yapar ben 3
Minnak seviyorsak demek kiGünaydın kızlarJES kitap topiğine minnak yazdım ben de burayı sonra gördüm. Benden kopya çekti demeyesin
Bekle beni ekimde geliyorumHeeç beni günaha sokmayın gece uyanıktım toktum. Oğlana hazırlarkende avuç içi kadar bi poğça yedim siyezli.
Yulaf yoğurt meyve keten tohumu hazırladım kendime yımışasın diye bekletiyorum sabah kahvesini içiyorum
Nasıl ya nasıl,yatakları düzeltmiyor,evi ,mutfağı toplamıyor musunuz? Yapmamaya bunlar da dahil demeyin bayılırımBiz yapmıyorsak sahiden yapmıyoruzdur
Herkes buldu yicek bisey ben ne yicem ya kaldik mi yine yumurtayaHeeç beni günaha sokmayın gece uyanıktım toktum. Oğlana hazırlarkende avuç içi kadar bi poğça yedim siyezli.
Yulaf yoğurt meyve keten tohumu hazırladım kendime yımışasın diye bekletiyorum sabah kahvesini içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?