- 26 Mart 2018
- 28.486
- 128.093
- 598
O biri hep ev dağınıkken gelir (annelerin ya biri gelirse dediği biri) bir işin ucundan tut desen tutmazB
Biri gelse benimde tüm camları silse keşke
Ya da birgün minnak olma hayali kuruyordur ya da minnaklık hayallerinin altında kalmıştırBelki oradakiler minnaktır
Sorarım sana hangimizde var bilenzik.bak şimdi makbile daha çekici geldi gözüme
Günaydın kuzumGünaydın mali akşamdan ütü yapmaya elim değmedi sabah yaptım ütüler aklıma sen geldin o olsa seve seve yapardı dedim
Günaydın canım Sabah kahvesini severdim zaten bu güzel kahvelerini sabahları gördükçe aç karnına sabah kahvesi vazgeçilmezim oldu
Yattın kalktın rüyalarına mı girdi makbıle ve bilenziklerimakbiyle orjinal sarışın anacım
gidip üzülek malim
Yattın kalktın rüyalarına mı girdi makbıle ve bilenzikleri
Biliyom kız okudum akşamkileri uyanınca aklına düşmüş dedim şamdana gece makbıyle gelmiişyok aksam bizim konumuz makbiyleydi
Gel pisi pisiiiGünaydınnn temizlik,düzen neferleri
Eki Görüntüle 2874441
@samdan
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
E Elif2780
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Nikinik
Levaiz
Eva
Biz de sarışın oluruk ne varmakbiyle orjinal sarışın anacım
gidip üzülek malim
Günaydın Bugün en büyük ben çalışacamGünaydınnn temizlik,düzen neferleri
Eki Görüntüle 2874441
@samdan
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
E Elif2780
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Nikinik
Levaiz
Eva
2 kişi olunca 2 kişilik mi iş yapıcan bugün kü hatırlatmanı ben yapayım züpürgeee sen hamilesiiinnnGünaydın Bugün en büyük ben çalışacam
Nasil yani avrupa yakasindaki makbuleyi demiyo musunuz o sarisinmiydi kimakbiyle orjinal sarışın anacım
gidip üzülek malim
Tutmayin kucuk enisteyiGünaydın Bugün en büyük ben çalışacam
Günlük hatırlatma dozumu da aldım bonus gelip enseme bi tane yapıştırır2 kişi olunca 2 kişilik mi iş yapıcan bugün kü hatırlatmanı ben yapayım züpürgeee sen hamilesiiinnn
Puana göre canım,benim 800 küsürdü puanım.Kaçtan sonra oluyordun hatırlamıyorumBisey sorcam hani bu ismin altnda nirvana yaziyoya. O kk ile ilgili bi sey mi? Simdi negoda da yaziyo mesela. Cok kiside görüyorum ne anlami acabauzun süredir üye olanlara falan mi
Senden başka herkes demekNasil yani avrupa yakasindaki makbuleyi demiyo musunuz o sarisinmiydi ki
Yerimden kalksam çok şey yapacağım da neyse aç karnımı doyurayım önceTutmayin kucuk enisteyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?