maalesef iyi değil canım. 1 tane kaldı. Perşembeye kadar yaşarsa transfer olacak. Yaşamazsa artık takdir deyip Rabbime sığınacağımSenden ne haber teo? Yımırtalardan
Aşıdan canımElim kolum kalkmıyor anlamında mı?
Hayırlısı inşallah teo o sana nasip olduysa hiç bi engel önünde duramaz ❤maalesef iyi değil canım. 1 tane kaldı. Perşembeye kadar yaşarsa transfer olacak. Yaşamazsa artık takdir deyip Rabbime sığınacağım
Geçmiş olsun şifa olsun inşallah normal tabi aşı sonrasıAşıdan canım
Bide benim sorunlu koluma oldu.
Çok doğru diyorsun canım inşallah öyle yapayım o zaman hafız tanıdığımda varNe kadar iyi bilen biride olsa minicik bir hareke hatası bile olamaz o yüzden mutlaka hafız dinlemeliBirtekefem
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canımmaalesef iyi değil canım. 1 tane kaldı. Perşembeye kadar yaşarsa transfer olacak. Yaşamazsa artık takdir deyip Rabbime sığınacağım
Çok doğru diyorsun canım inşallah öyle yapayım o zaman hafız tanıdığımda var
inşallah canım. Okadar uğraştan sonra tekrar sıfırdan başlama düşüncesi maalesef çok üzdü beniHayırlısı inşallah teo o sana nasip olduysa hiç bi engel önünde duramaz ❤
Üzülme canım nasipse bir tane bile yeter bi arkadaşım var 11 yıldır evli defalarca transfer oldu ve polikistik olduğu için yumurtası da çok ama olmayınca olmuyorinşallah canım. Okadar uğraştan sonra tekrar sıfırdan başlama düşüncesi maalesef çok üzdü beni
tek diyebileceğimiz bu.Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım
o yaşasa bir umudum olacak canım. yaşamazsa ara vereceğim artık.Üzülme canım nasipse bir tane bile yeter bi arkadaşım var 11 yıldır evli defalarca transfer oldu ve polikistik olduğu için yumurtası da çok ama olmayınca olmuyor
Ah teo bilmezmiyim bu süreçler çok yıpratıcı sizin içininşallah canım. Okadar uğraştan sonra tekrar sıfırdan başlama düşüncesi maalesef çok üzdü beni
Allah razı olsun canım benim dikkate alacağım tavsiyelerini çok duacın olacam kızVarsa çok iyi gidemesen bile telden dinletirsin.
Ezbere hazırlık için büyük sureleri ve 30.cüzü ezberletiyolar iyice alışıyo çalışan kişi
Allah razı olsun canım benim dikkate alacağım tavsiyelerini çok duacın olacam kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?