- 26 Mart 2018
- 28.485
- 128.072
- 598
O olaya çok üzülüyorum ya. İnşallah açığa çıkar. Gerçi belli kimin yaptığı daİlk dün izledim ama meraktaydım dur kalkıp açayım hemen
Bulutlar bastı şaka gibiCam silsem diyorum,yağmur yağar mı yine niyetlendim diye acaba
Okuyunca irkildim zatenGünaydın koğuşşşş kalkkk
Eki Görüntüle 2875167
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Ayla-
@Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
@Anka
@Suskunhanim
@BereliPenguen
@Elif2780
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Nikinik
Levaiz
@-Erva-
Bence de belli yaniO olaya çok üzülüyorum ya. İnşallah açığa çıkar. Gerçi belli kimin yaptığı da
O olaya çok üzülüyorum ya. İnşallah açığa çıkar. Gerçi belli kimin yaptığı da
Katil kim banada söyleyinBence de belli yani
Ama fena ihmaller var
Dün dip köşe temizledim kaynanam yoktu evde bugün pek Bi işim yok çiçeklerle ilgilendim dün küpeli çiçeği aldım hayran oldum güzelliğine bugün balkon tavanına astıracağım onu sabahtan tefsir dersim vardı onu dinledim evi gırgırladım tozları aldım bulaşıklar makineye. Banyo tuvalet yıkadım balkonu yıkadım akşama yemeğim de var tesbihimi çekeyim şimdi sonra da kuran ezberim var onu yapacağım inşallah hafız olmak istiyorum kızlar dua edin bana 30 yaşıma gelene kadar altın çağımı yaşamak istiyorum şurada 6 ay var gerçi ama inşallah bakalım kalan ömrümüzü giden ömrümüzden hayırlı eylesin Rabbim
Ay inşallah hayırlısıylaAllah kolaylığını versin evli çocuklu yapanları duydum ben daha şuurla yapılıyormuş kıymeti bilindiği için
gelinin abisi ve kuzeni büyük ihtimalle. Kendi oğlu da azmettirici olabilir.Katil kim banada söyleyin
Ay inşallah hayırlısıyla
gelinin abisi ve kuzeni büyük ihtimalle. Kendi oğlu da azmettirici olabilir.
Günaydınımsıı kızlar
Koluma baya ağırlık bağlanmış gibi değişik hissediyorum
Bu arada İzmir'e gidemedik işle ilgili imza işleri bitemedi
Evet canım 1 hafta kadar oldu bakalım ama hergün düzenli çalışıyorum hergün 2 ayet ezberliyorum az biraz ama devreleri yakmayayım birden yüklenip teYeni mi başladın?
Evet canım 1 hafta kadar oldu bakalım ama hergün düzenli çalışıyorum hergün 2 ayet ezberliyorum az biraz ama devreleri yakmayayım birden yüklenip te
Hoca ablam var bitane ona dinletiyorum aslında 30.cüzden başlamak daha iyi diyorlar ama ben 1. Cüzden başladım ilk sayfanın son satırı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?