Düzenli Evimiz & Hayatımız

Neler yaptım

Çocukların yatakları düzelttim
Bizim yatağı çarşafı falan düzelttim yorganı açık bıraktım havalansın
Evi havalandırdım
Kahvaltı hazırladım
Elde yıkanacakları yıkadım
Makineye çamaşır attım
Küçüğü hazırladım gönderdim
Banyo lavabosunu ovdum
Katlanmış çamaşırları yerleştirdim
Çiçeklerimi suladım

Kahvaltı sofrasını topladım,kendime tepsi hazırladım onu da topladım
Fidelerimi suladım
Çamaşır astım
Yollukarı topladım balkona astım

Devam...

Dün dip köşe temizledim kaynanam yoktu evde bugün pek Bi işim yok çiçeklerle ilgilendim dün küpeli çiçeği aldım hayran oldum güzelliğine bugün balkon tavanına astıracağım onu sabahtan tefsir dersim vardı onu dinledim evi gırgırladım tozları aldım bulaşıklar makineye. Banyo tuvalet yıkadım balkonu yıkadım akşama yemeğim de var tesbihimi çekeyim şimdi sonra da kuran ezberim var onu yapacağım inşallah hafız olmak istiyorum kızlar dua edin bana 30 yaşıma gelene kadar altın çağımı yaşamak istiyorum şurada 6 ay var gerçi ama inşallah bakalım kalan ömrümüzü giden ömrümüzden hayırlı eylesin Rabbim

Allah kolaylığını versin evli çocuklu yapanları duydum ben daha şuurla yapılıyormuş kıymeti bilindiği için

Günaydınımsıı kızlar
Koluma baya ağırlık bağlanmış gibi değişik hissediyorum
Bu arada İzmir'e gidemedik işle ilgili imza işleri bitemedi

Hoca ablam var bitane ona dinletiyorum aslında 30.cüzden başlamak daha iyi diyorlar ama ben 1. Cüzden başladım ilk sayfanın son satırı

Yani kısa süre çok ezber kolay olur diye ama şart değil.
Cüzün son sayfasından başlanıyor diye biliyorum. Hatta sayfayı alttan ezbere başlamakta güzel alt taraf daha az tekrar olduğu için alttan başlayınca daha kuvvetli oluyo.
Yarım sayfa yada sayfayı üçe bölerek deneyebilirsin.
Ve seni mutlaka bi hafız dinlemeli son tekrarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…