- 18 Şubat 2018
- 830
- 3.412
- 113
Allahım teyzemizi hafızların makamıyla makamlandırsın onlarla beraber haşr etsin inşallahyaa naptım ki asıl mesele bunu istemek yapmaya gayret etmek.
Zaman zaman zor gelicek ağır gelicek türlü sorumluluğun var çünkü yalnız değilsin ama o içindeki istekle yapıcaksın işte zorlukları aşıcaksın.
Annem hafız aşığı bi kadındı bayılırdı hafızlara. Herkes sever hürmet eder onun ki başkaydı.
Teşekkür ederim Bonusum hepimize şifa olsun inşallahGeçmiş olsun şifa olsun inşallah normal tabi aşı sonrası
sağol kuzum benim.C Capanin Gururu Teyom yüzün gülsün diye yapmamı istediğin bir iş var mı?
ülkenin kuraklık soruna bir el at sana zahmet :)Yağmur yağmasını istediğiniz bölge varsa konum atın,orda cam silmeye niyet edeyim.Yağmur yağıyor şimdi
Abdullahlar götürsün seni hemi
Çok da başı değil kuzum. 2. tüp denememC Capanin Gururu Teyom teoşum senin için dua edeceğim okuyabildiğm kadar okuyacağım canımın içi. Sen gönlünü ferah tut daha yolun başı. İlla böyle taşlar çıkacak önüne sen hepsini tekmeleyecek geçeceksin
Allah razı olsun kuzularım.C Capanin Gururu Teyom teoşum senin için dua edeceğim okuyabildiğm kadar okuyacağım canımın içi. Sen gönlünü ferah tut daha yolun başı. İlla böyle taşlar çıkacak önüne sen hepsini tekmeleyecek geçeceksin
Dün hastanedeydik dünya tatlısı bir minnoş bize el sallayıp duruyordu. Annesi ile konuştum 5. Tüp bebeğiymiş bu. O kadar umutsuzdum ki hep olmayınca yine olmaz sandım. Teo gördüğüm en tatlı çocuktu. Ve ben bu olayı dün yaşadım Bugun sana anlatıyorum. Allah büyük sen yeter ki pes etme duanı et bizde edeceğiz.Çok da başı değil kuzum. 2. tüp denemem
ALlah senden sen razı olsun. Yaz buraya kafanı dağıt birbirimize destek oluruz güleriz ağlarız. İnsanız ya insana lazım olan da insan değil mi zaten ?Allah razı olsun kuzularım.
Ahh ne güzel olurduülkenin kuraklık soruna bir el at sana zahmet :)
Ne oldu canım kaçırdım sıkıntı yoktur inşaallahÇok da başı değil kuzum. 2. tüp denemem
Tüh ne zaman hallolur? Vardır bir hayır,kolunun ağrısıyla yolculuk zor olabilirdiGünaydınımsıı kızlar
Koluma baya ağırlık bağlanmış gibi değişik hissediyorum
Bu arada İzmir'e gidemedik işle ilgili imza işleri bitemedi
İnşaallah yaşar sıkı sıkı tutunur sanamaalesef iyi değil canım. 1 tane kaldı. Perşembeye kadar yaşarsa transfer olacak. Yaşamazsa artık takdir deyip Rabbime sığınacağım
Beyaz eşyayı aldım mutfak dolabının dışını da silcem şimdi zaten22 haziran ödevi
Beyaz eşyaların yüzünü silmek
Şarj aleti,kablo vs koyduğumuz yeri düzenlemek
@kk birinci noteri
@terliksuu
@Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
Ayla-
@Limonsuzzcay
Birtekefem
@nnnadal
@Anka
@Suskunhanim
@BereliPenguen
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Nikinik
Levaiz
@-Erva-
Yarın sabah bitecek yani inşallah:)Tüh ne zaman hallolur? Vardır bir hayır,kolunun ağrısıyla yolculuk zor olabilirdi
Makinede yıkıyorum benAaa kaptanımNego ne soracaktım ben spor ayakkabıları nasıl temizliyorsun:) ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?