Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar kettle suyu neden bulanık olur? Çay demlediğimde çok bulanık oluyo. Limon tuzuyla kaynattım ama sonuc ayni

Başka neler yaptım

Antrenin halılarını serdim
Mutfağın tozunu aldım, süpürdüm, sildim
Çöp kovasını yıkadım
Halısını serdim
Bir kaç dolap içi düzenledim
Yemek yaptım

Çamaşır yerleştirdim
Çamaşır topladım, yeniden astım

Salonun tozunu aldım

Kapıların tozunu aldım

Yatak odasının tozunu aldım, süpürdüm, silmiycem çünkü son dakika boya yapılacakmış

Yatak odası dolabında ki giysileri diğer odaya taşıdım

Banyoyu sildim, çöp kovalarını değiştirdim

Başka ne yaptım hatırlamıyorum ama çok yoruldum ve daha da iş var

Maşallah deyimde nazar değmesin. Kasiyin

Maşallahh maşallah eline sağlık canımm

Nego yetişşş
Eski mesajlarimizi aradim ama bulamadim
Bana perde yıkamayı öğret
Önce kısa programda deterjansiz yıka, sonra beyaz sabunla yika demistin bana
Kısa programa normal koyup deterjan koymayacagim, sonra beyaz sabunu kalıp olarak makinenin içine koyup normal programda mi yikayacagim, bir de kac derecede yikayayim?

Canım aynen kısa program daönce deterjan olmadan yıka, sonra perde yıkama ayarında 40 derecede, deterjan gözüne toz şeker, karbonat varsa koy ve normal deterjan, şeker iki kaşık yeter

Canım aynen kısa program daönce deterjan olmadan yıka, sonra perde yıkama ayarında 40 derecede, deterjan gözüne toz şeker, karbonat varsa koy ve normal deterjan, şeker iki kaşık yeter

Tamam kısa programa koydum şimdi
Bitince de dediğin gibi yikayayim cok sagol tatlım

Yaa o kadar temizle düzenle boya çıksın, çocuk odasında kıyafet yığılı bayılazaam onlar nasıl yerleşecek ya

Ben oturma odasını bitirdimmm
Duvarları, kapıyı, camları, koltuğu sildim, toz aldım
Koltuğu çekip altını süpürdüm sildim, halıyı sildim
Perde de makinada, çıkmasını bekliyorum. İnşallah bembeyaz olur, aminnnn
Sen de çamaşır yerleştir dur hahahahahah

Merhabaa : ) isleri yariladim birazda uykum geldi..azicik bakinip kaldigim yerden devam edicem.. maalesef ev isi nankor yapiyon yapiyon hep basa sariyon,zor valla..bezmeyen bikmayan yoktur sanirim..
Ben mesela ev isini su acidan seviyorum kafamda bi mesgale yaratiyo ,, olumsuz durumlari cok dusunmuyorum yuzeysel gecistiriveriyom.. gunduz bi sekilde geciyo zaman ama gece hic gecmiyo,dusunmeye daha musait oluyo insan ,,yataga yatinca hemen uyumak istedigimden islerimi geceye birakiyorum.. alistimda bu duruma ve is yapmamak icin bahanemde kalmadigindan mecburen butun isleri bitirmek durumunda kaliyorum
İyi geceler herkese

Ağzım açık okudum hepsini cidden sen yaptın dimi süper süper
Keşke yerleştirebilsem, dolap kapakları bozuktu bugün onlar takılacak, boya yetmedi kp im demişti eşime ama benim sabit fikirli yeter diye diretmişti akşam boya bitmiş olacaktı ne güzel.
Nasıl var ya o kıyafetler ortada ağlıycam
Canım ben ev işini çok severim, özellikle düzen kısmını. Şimdi dün akşama kadar yaptım her yeri dip köşe akşam üzeri yatak odasında ki eşyalar çocuk odasına geçti, bütün düzen bozuldu ve ben çok geriliyorum düzen bozuk olunca, elimde değil, sonunda temiz olacak ama işte yine de rahatsız oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…