Günaydın canım, nasılsın?Günaydın
İyiyim negocum sen nasılsın yoğunsun ama moraller iyi de mi :)Günaydın canım, nasılsın?
Kapılarım beyaz cifle sileceğim akşam :)24 Ekim Ödevi
Kapıları silmek
İyi canım çok şükürİyiyim negocum sen nasılsın yoğunsun ama moraller iyi de mi :)
Hım cifle güzel mi oluyor, durulaması zor olmuyor mu? Krem temizleyici mi yoksa sprey falan mı?Kapılarım beyaz cifle sileceğim akşam :)
Günaydın canımGünaydınlarefomu da öpim
Krem temizleyici canım kapıya dökmeden beze döküyorum o zaman zor olmuyor yoksa bu beyaz kapılar başka türlü temizlenmiyorİyi canım çok şükür
Hım cifle güzel mi oluyor, durulaması zor olmuyor mu? Krem temizleyici mi yoksa sprey falan mı?
Günaydın canım
Bende deniyim bir gün, evde yok şimdi, alış veriş yapıcam temizlik malzemesiKrem temizleyici canım kapıya dökmeden beze döküyorum o zaman zor olmuyor yoksa bu beyaz kapılar başka türlü temizlenmiyor
Geldi kaçakGünaydın kızlar, kapılar cidden berbat ama nasıl temizleyeceğim bilmiyorum.
Geldi kaçakban yemeyi bırak artık
Günaydın kızlar.
Bugün dağ gibi utum var.ama kolumu kaldirasim yok.daha yataklar bile duruyor.sonbahardan midir nedir bilmem ama geçsin artık şu bezginlik yaaa.vallaha kendimden bile sıkıldım.odev alınmıştır.nasil yapicam bilmiyom ama yapicam bı şekilde.
Havadan, normal kızlar geçiş dönemi, sonbahar kabuğuna çekilme, içe kapanma mevsimi. Canınızı sıkmayınGÜNAYDIN... havalardanmı bilmem ama hiç birşey yapasım yok ne işte ne evde
Cumartesi günü yazlıklar kışlıklar komple bütün ev.. hıncımı ordan alaym bari
Nasi sikmayim negom bak bu saat oldu hala oturduğum yerden kalkamadım.ama neyse hadi kalkıyorum.nerden donsem kardir.Havadan, normal kızlar geçiş dönemi, sonbahar kabuğuna çekilme, içe kapanma mevsimi. Canınızı sıkmayın
Çok doğru bir kararNasi sikmayim negom bak bu saat oldu hala oturduğum yerden kalkamadım.ama neyse hadi kalkıyorum.nerden donsem kardir.
Kalk çabuk ne oturuyorsun hala
Peki negomÖdevi verdim, artık ödev için etiket yapmıyorum, sabah zaten erkenden veriyorum, isteyen bakıp görür
@malii
@Bonus
@yorgun anneanne
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
@beybisi35
@Cay6
@tosia
H hasbeenandgone
@samdan
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
@fairysss
@ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
1 1mirac
@klbk33
@Casper25
@_Gulnihal_
@Libas7
@Lavinya Lavinya
@enenisa
@Efser
@Nur1835
W wisne83
@terliksi06
@Malikmerve
@Delft
Çamaşırları katladım, kızımın ödevlerini yaptırıyorum. Yemeğim var, bulaşık makinesi kaldı bosaltilacak. Eşimi bekliyorum ki yaramaz kızını alsın ben de halledeyim.Kalk çabuk ne oturuyorsun hala
Bir saat sonra rapor istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?