Bıraksam duvardan duvara halı kaplarNeyse ki bizimki sen ben gibi de benden hevesli
Ayyy ruhum daraldı yemin ederimBıraksam duvardan duvara halı kaplar
Heyecanım kalmadı artık kimseyi şaşırtmıyorum böööBen niye hiç şaşırmıyorum acaba
Ben içindeyim bu hayatınAyyy ruhum daraldı yemin ederim
Birini derken kaç tane var basganımmmmBen içindeyim bu hayatın
Salon halısının birini kaldırayım dur aklıma düşürdün
Mutfağın kaldırmıştım birini
Demetle Hande anca getir götürünü yapar abimin
Ulan şarkıya bak ya yine modum yükseldi birden
İki tane 4 er metrekare,benim mutfak büyük ayrı oturma alanı varBirini derken kaç tane var basganımmmm
Birgün yaz şuraya kendime tatil verdim hiçbir iş yapmadan sadece keyif atacağım diyeHeyecanım kalmadı artık kimseyi şaşırtmıyorum bööö
Sıkılırım ki ben yapamıyorumBirgün yaz şuraya kendime tatil verdim hiçbir iş yapmadan sadece keyif atacağım diye
Sana söz heyecandan şaşkınlıktan bayılacağım
Al işteSıkılırım ki ben yapamıyorum
Canım bal kaymak çekti gidem de yiyem foton çekip özelden de bonusa atamSago sıcak ekmek üzerine bal kaymak diyo ya kendine
Garanti kapsamında mı ? Servis ücretsiz mi geliyor ?Eve çıktım ama yağmur varmış balkonu silmim diyorum yada beklim mi napim bilmiyorum yarın açıyomuş hava.
Sadece yerini silim içerdeki işlerimi yapim inşallah serviste geliyo şu motoru değişsinler bakalım
Senin gibi gelin dostlar başınaBen gelin olarak herkese küçük kendime büyük kahve yaptım gülüştüler sayemde
Canım bal kaymak çekti gidem de yiyem foton çekip özelden de bonusa atam
Ula insan bütün gün nasıl boş oturur benim aklım almıyorAl işte
Türk kahvesini herkes duble içmez ki ben içiyorum diye yani onlara nasıl yapayımSenin gibi gelin dostlar başına
olmaaaaaaz aramızda özel kalmadı senle öbüştük bileBu kadar özele girmesek mi ya
Yapta hık diye gitsinlerTürk kahvesini herkes duble içmez ki ben içiyorum diye yani onlara nasıl yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?