Mesela 30 dakika iş yap 10 dakika telefona bak.Ben öyle yapıyorumOh ne güzel maşallah,herkes işlerini halletmiş ben de tembel tembel oturuyorum,bu internet bağımlılığı ne kötü ya!Bakmıyacağım diyorum sonra azıcık bakayım diyorum ayrılamıyorum of ya offf hergün kendime söz veriyorum ama olmuyor,bana bir el atın kızlar yaa
Sabah gökyüzüne baktım,bugün silsem dedim.Şimdi bulutlar bastıOff valla kendme geldim ya cam silme kafası diye bişey var
Sabah gökyüzüne baktım,bugün silsem dedim.Şimdi bulutlar bastı
Benimki kahve sevmiyor ondan kazanamıyorumKv ile kahve saati sevap poitler loading
Bir kahve içip kalkayım
Demetle Hande anca getir götürünü yapar abimin
Ben işleri bitirdim sayılır sana kolay gelsinOğlan uyanana kadar maratona başlıyorum var mı gelmek isteyen
Sağol jesBen işleri bitirdim sayılır sana kolay gelsin
Biriniz fesleğenle maraton yapsın tembel köftelerSağol jes
Ahh ahh en güzeli ama benim koca fenalık geçirir kaldırsamBUGün halıları kaldırdım yeminle halı demek evin daha çok kirlenmesi demek
Resmen ev açıldı anında döküleni alıyorum ne bileyim hemen mopla siliyorum çok iyi ya
Ben hep maratondayımBiriniz fesleğenle maraton yapsın tembel köfteler
Geçen beni öpmediğin için sana biraz bozulmuştum ama bu mesajla gönlümü aldınBiriniz fesleğenle maraton yapsın tembel köfteler
Neyse ki bizimki sen ben gibi de benden hevesliAhh ahh en güzeli ama benim koca fenalık geçirir kaldırsam
Aşk olsun espirisine Abdurrahim dede gelsin öpsün dedim sen niye alındınGeçen beni öpmediğin için sana biraz bozulmuştum ama bu mesajla gönlümü aldın
Ben niye hiç şaşırmıyorum acabaBen hep maratondayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?