Evet garantide üctersiz geliyo değişme talep ettikte değişmiyolarGaranti kapsamında mı ? Servis ücretsiz mi geliyor ?
Ben bir insan evladı sürekli nasıl iş yapar aklım ruhum bedenim hiç birşeyim almıyorUla insan bütün gün nasıl boş oturur benim aklım almıyor
Ben filmi bile boş boş izleyemem,değil oturmak
Kaç yıllık ? Bence değişmesi gerekirdi motor diyorsun bideEvet garantide üctersiz geliyo değişme talep ettikte değişmiyolar
Bende içtim kv ile kahve geldim yeni eveKv ile kahve saati sevap poitler loading
Mübarek insanlar yaBende içtim kv ile kahve geldim yeni eve
Dün gece misafirim vardı aynı saatlerde mutfaktaymışız diyecektim ki sen bi önceki gece yazmışımpawlover 1 saat önce yemek için mutfağa girdim aklıma geldin.
Yarın işleri rahat yapayım diye akşam bişeyler yapim dedim
Mübarek insanlar y
Görümcemin öbür ay düğünü var urfaya gidecek gidip ev dizdiler bir haftadır yoklardı bi gidip görüyüm dedim özlemiştir
Dün gece misafirim vardı aynı saatlerde mutfaktaymışız diyecektim ki sen bi önceki gece yazmışımbu gece yapalım yine
Nabersiinn
Nabersiinn
Ahahah bende anlamadım sanki sen yazdın gibi olduAyla bu nasıl bir alıntı bu nasıl bir karmaşa totosunu kestiğim
Ayla bu nasıl bir alıntı bu nasıl bir karmaşa totosunu kestiğim
Düşmüyorum ulan ben ne ara yazdım diyorum
Benim görümcemin düğünü ne zamandı diye de düşündünmüDüşmüyorum ulan ben ne ara yazdım diyorum
Sürekli iş yapmıyorum ki dinlene dinleneBen bir insan evladı sürekli nasıl iş yapar aklım ruhum bedenim hiç birşeyim almıyor
3 saatte her işimi bitirir geriye kalan saatlerde de yaylanırım abi ben sen olsam varya yaşayamam 3 güne hoca selamı okur
Ne yaptıysa alıntı da yapamadımİki dane virgüle basanda olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?