- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Amin canım öyle bir seye kalkisirlarsa ogluyla beraber yasayabilir ben olmamHaklarında hayırlısı olsun inşAllah canım. Kaynanan sizinle yaşamak istemez demi?
Heh agzini öpeyim ben de onu dicektim bu ne gelen kendim icin bisey yapmiyorum diyo giden yapmiyorum diyoKendiniz için bir şey yapın derken tatile gidin demiyorumkahveyi kim için içiyorsunuz,kişisel bakımı kim için yapıyorsunuz,şöyle kendime bir yorgunluk çayı yapayım demiyor musunuz??
Mutluluk ayrıntılarda,küçük şeylerde gizlidir
Sevmiyorum negatiflik
He ya gecen de ben kahve yaptim kimseler içmedi kahve istiyorum yapan yok benim kahvemle ne alip veremediginiz var zalimin kizlariAkşam kahveyi veremeden uyumuşum kusura bakma1 bardak çayı zor içtim uyku bastı ev sessiz olunca
Ah yavrum büyüyünce de yasini kucultmeye caliscaksin haberin yok tabiBizim 6 yaşındakiler ne zaman 7 olucak gözünü sevim buçuk diyorum artık 7 yim ben diyo
Aslanım cüvcüvAmin canım öyle bir seye kalkisirlarsa ogluyla beraber yasayabilir ben olmamçünkü saglam sebeplerim var. Bu olaylardan sonra esim de istemiyo zaten baska sehre yerlestirmeye calisiyo o da soğudu artik.
Hep diyorum keske çocuk sahibi olma yeterliligi sinavi falan olsa böyle önüne gelen kendi cikarlari icin doğurmasaolan hep çocukların psikolojisine oluyo
Heh agzini öpeyim ben de onu dicektim bu ne gelen kendim icin bisey yapmiyorum diyo giden yapmiyorum diyo
Yapacaksiniz yapmak zorundasiniz fedakarlik iyi bisey saniliyo fazlasi iyi değil iste. Önce kendiniz mutlu olcaksiniz sonra esiniz çocuklarınız mutlu olcak zaten otomatik olarak. (Cocuk önceliği konusunda emin degilim anne olmadigim icin de)
Kizdirmayin ulen kucuk enisteyi
He ya gecen de ben kahve yaptim kimseler içmedi kahve istiyorum yapan yok benim kahvemle ne alip veremediginiz var zalimin kizlari
6 hala onlar susBizim 6 yaşındakiler ne zaman 7 olucak gözünü sevim buçuk diyorum artık 7 yim ben diyo
Tamamdır
Bu akşam telafi edeyimAmin canım öyle bir seye kalkisirlarsa ogluyla beraber yasayabilir ben olmamçünkü saglam sebeplerim var. Bu olaylardan sonra esim de istemiyo zaten baska sehre yerlestirmeye calisiyo o da soğudu artik.
Hep diyorum keske çocuk sahibi olma yeterliligi sinavi falan olsa böyle önüne gelen kendi cikarlari icin doğurmasaolan hep çocukların psikolojisine oluyo
Heh agzini öpeyim ben de onu dicektim bu ne gelen kendim icin bisey yapmiyorum diyo giden yapmiyorum diyo
Yapacaksiniz yapmak zorundasiniz fedakarlik iyi bisey saniliyo fazlasi iyi değil iste. Önce kendiniz mutlu olcaksiniz sonra esiniz çocuklarınız mutlu olcak zaten otomatik olarak. (Cocuk önceliği konusunda emin degilim anne olmadigim icin de)
He ya gecen de ben kahve yaptim kimseler içmedi kahve istiyorum yapan yok benim kahvemle ne alip veremediginiz var zalimin kizlari
Haha yok yok kiyamam hepimiz saz arkadasiyiz bu bolgede picak yokAslanım cüvcüvgetiriyim mi bıçağı
Lafı mı olur icmis kadar oldumBu akşam telafi edeyim
Kim o kız?Sen duydun mu kv sine inip onlara küçük kendine duble kahve yapanlar var işte o derece kendine önem vericen hacı
Haha yok yok kiyamam hepimiz saz arkadasiyiz bu bolgede picak yok
Lafı mı olur icmis kadar oldum
Kim o kız?
Bence de hele hele kv söz konusuysa hunharca bencil olurum kimse kusura bakmasin
Yine retro mu var ne var ben niye atarliyim bugün her yere picak takasim geliyo
Kv ile kahve saati sevap poitler loading
Ben gelin olarak herkese küçük kendime büyük kahve yaptım gülüştüler sayemde
Türk kahvesini herkes duble içmez ki ben içiyorum diye yani onlara nasıl yapayım
Tahmin ettim de hadi o söylesin dedimİnsanları tanıyamıyosun civcivim hiiiiiiiç tanıyamıyosun
Tahmin ettim de hadi o söylesin dedim
Aferin kiz bonus
Gerci bilemem seninkiler iyidir belki ona bisey diyemem
Git12 olmuş gidiyorum
Git
Git
Giiitttt
Meeee
Duuuurrr yelaaaan söyledim
Dolunay var aynenHaha yok yok kiyamam hepimiz saz arkadasiyiz bu bolgede picak yok
Lafı mı olur icmis kadar oldum
Kim o kız?
Bence de hele hele kv söz konusuysa hunharca bencil olurum kimse kusura bakmasin
Yine retro mu var ne var ben niye atarliyim bugün her yere picak takasim geliyo
Kızlara size bir şey soracağımEki Görüntüle 2876798
Şimdi benim bu çiçeğim mutfaktaydı düzenli de sulasam sararıyordu yaprakları hep dün temizleyip balkona aldım iyi mi yaptım bilmiyorum ismini de bilmiyorum netten araştıramadım. Bu çiçek nereyi sever sulama sıklığı nasıl olmalı
Zaten resimde görünüyo o sararanları temizle suyu azalt bakalım geçicek mi üstü baya kuru olucak saksının dibi ıslak zatenBarış çiçeği yelken çiçeği iki adı var salon çiçeği bu dışarda olmaz sanıyorum sararıyosa çok suluyosundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?