Düzenli Evimiz & Hayatımız

Haklarında hayırlısı olsun inşAllah canım. Kaynanan sizinle yaşamak istemez demi?
Amin canım öyle bir seye kalkisirlarsa ogluyla beraber yasayabilir ben olmam çünkü saglam sebeplerim var. Bu olaylardan sonra esim de istemiyo zaten baska sehre yerlestirmeye calisiyo o da soğudu artik.
Hep diyorum keske çocuk sahibi olma yeterliligi sinavi falan olsa böyle önüne gelen kendi cikarlari icin doğurmasa olan hep çocukların psikolojisine oluyo
Heh agzini öpeyim ben de onu dicektim bu ne gelen kendim icin bisey yapmiyorum diyo giden yapmiyorum diyo
Yapacaksiniz yapmak zorundasiniz fedakarlik iyi bisey saniliyo fazlasi iyi değil iste. Önce kendiniz mutlu olcaksiniz sonra esiniz çocuklarınız mutlu olcak zaten otomatik olarak. (Cocuk önceliği konusunda emin degilim anne olmadigim icin de )
Kizdirmayin ulen kucuk enisteyi
Akşam kahveyi veremeden uyumuşum kusura bakma 1 bardak çayı zor içtim uyku bastı ev sessiz olunca
He ya gecen de ben kahve yaptim kimseler içmedi kahve istiyorum yapan yok benim kahvemle ne alip veremediginiz var zalimin kizlari

Aslanım cüvcüv getiriyim mi bıçağı

Bu akşam telafi edeyim

Sen duydun mu kv sine inip onlara küçük kendine duble kahve yapanlar var işte o derece kendine önem vericen hacı

Aslanım cüvcüv getiriyim mi bıçağı
Haha yok yok kiyamam hepimiz saz arkadasiyiz bu bolgede picak yok
Bu akşam telafi edeyim
Lafı mı olur icmis kadar oldum
Sen duydun mu kv sine inip onlara küçük kendine duble kahve yapanlar var işte o derece kendine önem vericen hacı
Kim o kız?
Bence de hele hele kv söz konusuysa hunharca bencil olurum kimse kusura bakmasin
Yine retro mu var ne var ben niye atarliyim bugün her yere picak takasim geliyo

İnsanları tanıyamıyosun civcivim hiiiiiiiç tanıyamıyosun

Kv ile kahve saati sevap poitler loading

Ben gelin olarak herkese küçük kendime büyük kahve yaptım gülüştüler sayemde

Türk kahvesini herkes duble içmez ki ben içiyorum diye yani onlara nasıl yapayım

Dolunay var aynen

Kızlara size bir şey soracağım
Şimdi benim bu çiçeğim mutfaktaydı düzenli de sulasam sararıyordu yaprakları hep dün temizleyip balkona aldım iyi mi yaptım bilmiyorum ismini de bilmiyorum netten araştıramadım. Bu çiçek nereyi sever sulama sıklığı nasıl olmalı

Barış çiçeği yelken çiçeği iki adı var salon çiçeği bu dışarda olmaz sanıyorum sararıyosa çok suluyosundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…