golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Salona alayım o zaman. En başta ordaydı ama orda bi türlü içime sinmedi mutfağa almıştım orda da yerini sevmedi herhalfeBarış çiçeği yelken çiçeği iki adı var salon çiçeği bu dışarda olmaz sanıyorum sararıyosa çok suluyosundur
Eche mi onun adı inan onu da bilmiyorum ikisi de hediye gelmişti o da çiçeklendi saksısını büyütmek lazım sanırımGölgeee o arkadaki dallar echenin dalları mı öyle
Tamam bi kısmını temizledim iyice sararmayanlara kıyamadımZaten resimde görünüyo o sararanları temizle suyu azalt bakalım geçicek mi üstü baya kuru olucak saksının dibi ıslak zaten
En çok sevdiğimiz sukulent türü o echeveriaEche mi onun adı inan onu da bilmiyorum ikisi de hediye gelmişti o da çiçeklendi saksısını büyütmek lazım sanırım
Onun bakımı nasıl. O kaktüsgilllerden diye çok sulamıyorum ama büyüdü epey gövdesinin çoğu dışta saksıyı mi büyütmek lazımEn çok sevdiğimiz sukulent türü o echeveriaçok çeşiti var
Onun bakımı nasıl. O kaktüsgilllerden diye çok sulamıyorum ama büyüdü epey gövdesinin çoğu dışta saksıyı mi büyütmek lazım
Çok sulamışsın ondan sararır.Direkt güneş yakarKızlara size bir şey soracağımEki Görüntüle 2876798
Şimdi benim bu çiçeğim mutfaktaydı düzenli de sulasam sararıyordu yaprakları hep dün temizleyip balkona aldım iyi mi yaptım bilmiyorum ismini de bilmiyorum netten araştıramadım. Bu çiçek nereyi sever sulama sıklığı nasıl olmalı
İçeri aldım tekrarÇok sulamışsın ondan sararır.Direkt güüneş yakar
JES Herşeyde biraz sen varsıııın yıkadığım her perde de heveslerin
Tokalar perdeyi yırtmasın ya da zarar vermesin diye yapıyorum perdeci demişti.
Al bu bilgiyi naparsan yap mı diyon lorika
istersen çorap geçirAl bu bilgiyi naparsan yap mı diyon lorika
yess amacima ulaştimÜlen dilime dolandı yar yar yar yaaaaaar vurma beni derindeeeeeeeen
İşte bu beKendim için cips ve gazoz aldım dizi açtım 1 saat keyif yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?