Kuzularım transfer oldum şükür. Gerisi Rabbimin takdiri artık
Teoşummm Hadi inşallahhhh tutunsun minik inşallahhhhKuzularım transfer oldum şükür. Gerisi Rabbimin takdiri artık
Sağlıcakla tutunsun inşallah canımKuzularım transfer oldum şükür. Gerisi Rabbimin takdiri artık
Seni mi kırcam onu da yaparımİşte bu been son parmağınla dipte kalan ufakları da al at ağzına
Hayırlısıyla tutunur inşallahKuzularım transfer oldum şükür. Gerisi Rabbimin takdiri artık
Kafaya diksin poşetiİşte bu been son parmağınla dipte kalan ufakları da al at ağzına
HarikaKendim için cips ve gazoz aldım dizi açtım 1 saat keyif yapacağım
Kim demiş bunu aferin ona
Ayyy inşaallah sağlıkla tutunsun canım inşaallahhhhKuzularım transfer oldum şükür. Gerisi Rabbimin takdiri artık
Ben ütü yaptim diye hava atcaktim belki gaza gelirsin diye de. Perde yikadigini gördum vazgectimGit
Git
Giiitttt
Meeee
Duuuurrr yelaaaan söyledim
Oha cok iyi fikirmis.JES Herşeyde biraz sen varsıııın yıkadığım her perde de heveslerin
Tokalar perdeyi yırtmasın ya da zarar vermesin diye yapıyorum perdeci demişti.
Zoorr zoorr zooor zooorrr vazgecip kopmam sendeeeennnÜlen dilime dolandı yar yar yar yaaaaaar vurma beni derindeeeeeeeen
Rabbim hayirlisiyla gonlundekini nasip etsin insallah canımKuzularım transfer oldum şükür. Gerisi Rabbimin takdiri artık
Senin yuzunden habire içimden bu sarkiyi söylücem tüm gün yayess amacima ulaştim
Dinlemedim aferin banaSenin yuzunden habire içimden bu sarkiyi söylücem tüm gün ya
Neyse maske var nasılsa kimse görmez devamke
2015 limi sizin uşaklarBizim 6 yaşındakiler ne zaman 7 olucak gözünü sevim buçuk diyorum artık 7 yim ben diyo
Dolapta mantarlar vardı tavuk göğsü çıkardım kremalı Mantarlı tavuklu sote yapıcam yanına da bulgur pilavıAşıya gitmeden evi de süpürmüştüm.Öğlen için çocuklara makarna yapayım,akşama ne yenecek
2015 limi sizin uşaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?