Düzenli Evimiz & Hayatımız

Brn bikaç gün yokum arkadaşlar annemdeyim yani pek iş yapamam. Kızımın ateşi bu gece yine yükseldi sabahta yürümedi bacağım ağrıyor dedi doktora gittik ordan da anneme geçtim bikaç gün burdayım
Çok geçmiş olsun ne dedi doktor

Geçmiş olsun canım, inşallah ciddi bir şey değildir
Çok geçmiş olsun ne dedi doktor
Sagolun arkadaslar. Kanda enfeksiyon yüksek cıktı antibiyotik basladık. Röntgen çekti bacağım ağrıyor dedi diye bişey cıkmadı ama arada hala yürümek istemiyor enfeksiyon eklem ağrısı yapabilir üç güne geçmezse ateşi bacagı yine gel dedi. İnsallah geçer kızlar dua edin nolur 10 gündür o kadar hastaneye gittik ki yavrum hastanenin önüne gelir gelmez ağlamaya başlıyor bugun saatlerce ağladı birdaha götürmek istemiyorum. Yürümek istemeyince de dünyam kararıyor resmen

Ederiz tabi canım rabbim acil şifalar versin

Brn bikaç gün yokum arkadaşlar annemdeyim yani pek iş yapamam. Kızımın ateşi bu gece yine yükseldi sabahta yürümedi bacağım ağrıyor dedi doktora gittik ordan da anneme geçtim bikaç gün burdayım

Çok geçmiş olsun Ayla, Allah şifa versin

Çok geçmiş olsun benim oğlumda da 2 kere kanda enfeksiyon cıktı halsizlikten kafası zor kalkıyordu antibiyotik verdi doktor 2 günde yavaştan toparlamıştı inşallah kızında bir an önce toparlanır korkma olabilir şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…