- 13 Ağustos 2020
- 15.548
- 88.160
- 598
- 32
kees nooolar kessİçimede çekkkeyiiiiiiim mi2012 ergenlerinden jesssss coşuyoooooor
Aktif Lora senin totonu keseceğimmm sabahtır can kan gibi geziyorum ahahah
Senin göbüşünde yumoş gibidir gelim de uyut benikees nooolar kess
Hayırlısı olsun canım çok sevindim hcg katlanarak artsın çok daha güzel haberler alalım inşallahKuzularım transfer oldum şükür. Gerisi Rabbimin takdiri artık
ay evet kafanı koy kaybolur kafanSenin göbüşünde yumoş gibidir gelim de uyut beni
nego senin yemekler beni benden alıyorMisss misss
Amiinnego senin yemekler beni benden alıyorAllah beni sana komsu eylesin ☻
Hayırlısı olsun inşallah teocum tutunsun gelsin
Hayırlısıyla tutunur inşallah
Sağlıcakla tutunsun inşallah canım
Canlarım benim Allah razı olsun hepinizdenTeoşummm Hadi inşallahhhh tutunsun minik inşallahhhh
Çok sağol canım benimHayırlısı olsun canım çok sevindim hcg katlanarak artsın çok daha güzel haberler alalım inşallah
Geçmiş olsun canım, inşallah ciddi bir şey değildirBrn bikaç gün yokum arkadaşlar annemdeyim yani pek iş yapamam. Kızımın ateşi bu gece yine yükseldi sabahta yürümedi bacağım ağrıyor dedi doktora gittik ordan da anneme geçtim bikaç gün burdayım
Çok geçmiş olsun ne dedi doktorBrn bikaç gün yokum arkadaşlar annemdeyim yani pek iş yapamam. Kızımın ateşi bu gece yine yükseldi sabahta yürümedi bacağım ağrıyor dedi doktora gittik ordan da anneme geçtim bikaç gün burdayım
Geçmiş olsun canım, inşallah ciddi bir şey değildir
Sagolun arkadaslar. Kanda enfeksiyon yüksek cıktı antibiyotik basladık. Röntgen çekti bacağım ağrıyor dedi diye bişey cıkmadı ama arada hala yürümek istemiyor enfeksiyon eklem ağrısı yapabilir üç güne geçmezse ateşi bacagı yine gel dedi. İnsallah geçer kızlar dua edin nolur 10 gündür o kadar hastaneye gittik ki yavrum hastanenin önüne gelir gelmez ağlamaya başlıyor bugun saatlerce ağladı birdaha götürmek istemiyorum. Yürümek istemeyince de dünyam kararıyor resmenÇok geçmiş olsun ne dedi doktor
Ederiz tabi canım rabbim acil şifalar versinSagolun arkadaslar. Kanda enfeksiyon yüksek cıktı antibiyotik basladık. Röntgen çekti bacağım ağrıyor dedi diye bişey cıkmadı ama arada hala yürümek istemiyor enfeksiyon eklem ağrısı yapabilir üç güne geçmezse ateşi bacagı yine gel dedi. İnsallah geçer kızlar dua edin nolur 10 gündür o kadar hastaneye gittik ki yavrum hastanenin önüne gelir gelmez ağlamaya başlıyor bugun saatlerce ağladı birdaha götürmek istemiyorum. Yürümek istemeyince de dünyam kararıyor resmen
Amin canım Allah razı olsunEderiz tabi canım rabbim acil şifalar versin
Allah şifa versin canımAmin canım Allah razı olsun
Brn bikaç gün yokum arkadaşlar annemdeyim yani pek iş yapamam. Kızımın ateşi bu gece yine yükseldi sabahta yürümedi bacağım ağrıyor dedi doktora gittik ordan da anneme geçtim bikaç gün burdayım
Çok geçmiş olsun Ayla, Allah şifa versinSagolun arkadaslar. Kanda enfeksiyon yüksek cıktı antibiyotik basladık. Röntgen çekti bacağım ağrıyor dedi diye bişey cıkmadı ama arada hala yürümek istemiyor enfeksiyon eklem ağrısı yapabilir üç güne geçmezse ateşi bacagı yine gel dedi. İnsallah geçer kızlar dua edin nolur 10 gündür o kadar hastaneye gittik ki yavrum hastanenin önüne gelir gelmez ağlamaya başlıyor bugun saatlerce ağladı birdaha götürmek istemiyorum. Yürümek istemeyince de dünyam kararıyor resmen
Çok geçmiş olsun benim oğlumda da 2 kere kanda enfeksiyon cıktı halsizlikten kafası zor kalkıyordu antibiyotik verdi doktor 2 günde yavaştan toparlamıştı inşallah kızında bir an önce toparlanır korkma olabilir şeylerSagolun arkadaslar. Kanda enfeksiyon yüksek cıktı antibiyotik basladık. Röntgen çekti bacağım ağrıyor dedi diye bişey cıkmadı ama arada hala yürümek istemiyor enfeksiyon eklem ağrısı yapabilir üç güne geçmezse ateşi bacagı yine gel dedi. İnsallah geçer kızlar dua edin nolur 10 gündür o kadar hastaneye gittik ki yavrum hastanenin önüne gelir gelmez ağlamaya başlıyor bugun saatlerce ağladı birdaha götürmek istemiyorum. Yürümek istemeyince de dünyam kararıyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?