- 12 Haziran 2019
- 19.646
- 121.018
- 598
- 37
Ağrısı var diye yürümüyormuş canım haklısın insan korkuyor ama inşallah yarına hicbir şeyi kalmazAmin canım insallah sagol
İnsallah canım ya sagol yürümeyince cok korktum kafama takıldı bugun sabah da biraz yürümedi sonra yürüdü cok moralim bozuluyor
Yok canım aşı olduguna bir ayı geçti ondan değildir dedi doktor. Enfeksiyon eklem ağrısı yapabilir dedi insallah öyledir de hemen geçer
İnsallah canım teşekkürler
İnsallah çok teşekkür ederim ablam
Çok sagol canım insallah
Amin canım insallah sagol
Bende sevmiyorumAaa çıkarıyor mu
Evet canım ya sevmiyorum kokusunu
Aşı değil canım da hani antibiyotik iğne falan vuruyorlar ya benim oğlumda derinin altında doku zedelenmiş yürümedi baya ama geçti sonra . geçer canım üzülme Rabbim şifa versinAmin canım insallah sagol
İnsallah canım ya sagol yürümeyince cok korktum kafama takıldı bugun sabah da biraz yürümedi sonra yürüdü cok moralim bozuluyor
Yok canım aşı olduguna bir ayı geçti ondan değildir dedi doktor. Enfeksiyon eklem ağrısı yapabilir dedi insallah öyledir de hemen geçer
İnsallah canım teşekkürler
İnsallah çok teşekkür ederim ablam
Çok sagol canım insallah
Amin canım insallah sagol
Sagol canım
İnsallah canım çok sagolAğrısı var diye yürümüyormuş canım haklısın insan korkuyor ama inşallah yarına hicbir şeyi kalmaz
Negocum kaçta yatıyorsun bu saatte kalkmak için bende artık 6da kalkıp yatmamak istiyorum birde gün içinde yatıyor musun hiçHayırlı sabahlar,hayırlı cumalar
Eki Görüntüle 2877372
@kk birinci noteri
@terliksuu
@Bonus
Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
@nnnadal
@Anka
@Suskunhanim
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
@teolog8579
@golgefeslegeni
@Nikinik
@Levaiz
Eva
Aminn canım insallah. Yok yok öyle iğne falan olmadı canım. Cocuk büyütmek cok zormuşAşı değil canım da hani antibiyotik iğne falan vuruyorlar ya benim oğlumda derinin altında doku zedelenmiş yürümedi baya ama geçti sonra . geçer canım üzülme Rabbim şifa versin
Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın biran önce iyileşsin inşallahAminn canım insallah. Yok yok öyle iğne falan olmadı canım. Cocuk büyütmek cok zormuş
Ayenn canım çok zormuş o yurumedigi zaman ömrümden on yıl gitmiştiAminn canım insallah. Yok yok öyle iğne falan olmadı canım. Cocuk büyütmek cok zormuş
11-12 gibi yatıyorum, hayır gün içinde uyumuyorum tekrarNegocum kaçta yatıyorsun bu saatte kalkmak için bende artık 6da kalkıp yatmamak istiyorum birde gün içinde yatıyor musun hiç
Mercimek çorbası,garnitürlü tavuk yemeği,pilav yaptım.Cacık yaparım karpuz daha ne olsun benide yesinlerAnam ben ne yemek yapsam ? Oturuyorum öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?