Amin canım insallah coksagolÇok geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın biran önce iyileşsin inşallah
Aminn canım insallah çok teşekkür ederimAyenn canım çok zormuş o yurumedigi zaman ömrümden on yıl gitmiştiiğneden, yanlış iğne vurdular kesin ,yanlış bı yerine geldi ,diye bir sürü şey kurdum durdum Rabbim başka dert vermesin canım geçer bunlar üzülme
Ben burdayım şükür başımıza bi iş gelmedi daha
Ben de bu sefer de klozete mi düstü yoksa dicektimBen burdayım şükür başımıza bi iş gelmedi daha
artık cenabet gezmiyorum aylaaaaaa
Sen nerde yasiyosun canim?Bugün neler yaptım
Kahvaltı yapıldı
Bulaşık makinası boşaltıldı
Kirliler dizildi
Tezgah temizlendi
Eve ayrintili süpürge çekildi
Wc ve banyo yikandi
Lavabo yikandi
Bi makina havlu yikandi asildi
Ütü yapıldı
Yerler silindi
Balkon supuruldu silindi
Yemek yapıldı
Bebeği dışarı çıkardım biraz
Çöp atildi çöp kovası yikandi
Aksam yemegi yiyildi
Mutfak tekrar toplandı
Bebeğimi yıkayıp uyutcam
Namaz kılıp
Sonra da bi kahve icebilirim
Çok yorucu, sıcak ve nemli bi gündü
Klozet nerden çıktı totosunu kestiğimiz civciviBen de bu sefer de klozete mi düstü yoksa dicektim
Ne bileyim belki enisteyle mesajlasirken heyecanlanıp klozete dusurmussundurKlozet nerden çıktı totosunu kestiğimiz civcivi
Konuşturma şimdi beniNe bileyim belki enisteyle mesajlasirken heyecanlanıp klozete dusurmussundur
Cok şükür bugüne kadar hic dusurmedim ama dusureni cok duydum korkarim hep
Üniversiteye giderken ilk defa o zamanına göre en iyi telefonlardan almıştım gittiğim ilk ay içinde telefonu tuvalete düşürdüm kaç tane telefoncuya götürdüm yapılamadı yine 5110 a dönüş yapıp 8 ay daha taksitini ödemeye devam etmiştim o günler aklıma geldi bak yine kendime kızdımNe bileyim belki enisteyle mesajlasirken heyecanlanıp klozete dusurmussundur
Cok şükür bugüne kadar hic dusurmedim ama dusureni cok duydum korkarim hep
Konuşturma şimdi beni
Koca popomla klozete oturduğumda boşluk mu kalıyor da ordan telefon düşsün
Yalnız tuvalette kalma süresi kısa biri olarak telefon götürdüğüm nadirdir
Ya benim de bi arkadaşımın cebinden düşmüş culup diye tuvalete. Ne dustu diye bakarken bi bakmis telefonÜniversiteye giderken ilk defa o zamanına göre en iyi telefonlardan almıştım gittiğim ilk ay içinde telefonu tuvalete düşürdüm kaç tane telefoncuya götürdüm yapılamadı yine 5110 a dönüş yapıp 8 ay daha taksitini ödemeye devam etmiştim o günler aklıma geldi bak yine kendime kızdım
Hahah ben de düşürmüştüm üniversitedeyken yeni telefonumu sonra gidip dandik bir ikinci el almıştım mecburÜniversiteye giderken ilk defa o zamanına göre en iyi telefonlardan almıştım gittiğim ilk ay içinde telefonu tuvalete düşürdüm kaç tane telefoncuya götürdüm yapılamadı yine 5110 a dönüş yapıp 8 ay daha taksitini ödemeye devam etmiştim o günler aklıma geldi bak yine kendime kızdım
Lisedeyken de 3100 vardı onu düşürmüştüm ilginç bir şekilde o tamir oldu o telefonu epey kullandım benden sonra 2 kişi daha kullandı onu şimdi o aklıma geldiHahah ben de düşürmüştüm üniversitedeyken yeni telefonumu sonra gidip dandik bir ikinci el almıştım mecbur
Öğrendin demek abdest almayı sonundaBen burdayım şükür başımıza bi iş gelmedi daha
artık cenabet gezmiyorum aylaaaaaa
Öğrendin demek abdest almayı sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?