Ablama da babam öyle iyi bi telefon almıştı lise sondaydı ikinci gün tuvalete düşürüp bozmuştu. Dershanedeydi annemler arıyor arıyor ulaşamıyor sonra ağlayarak geldi eveÜniversiteye giderken ilk defa o zamanına göre en iyi telefonlardan almıştım gittiğim ilk ay içinde telefonu tuvalete düşürdüm kaç tane telefoncuya götürdüm yapılamadı yine 5110 a dönüş yapıp 8 ay daha taksitini ödemeye devam etmiştim o günler aklıma geldi bak yine kendime kızdım
Demi ben takılıyorum sana göremedim de sanki seni o yüzden soruyum bi nerelerdesin diye dedim canmBu kadar mümin içinde bilmemek ayıp olurdu
Biliyorum yaw bende takiliyorumDemi ben takılıyorum sana göremedim de sanki seni o yüzden soruyum bi nerelerdesin diye dedim canm
Bilmiyorum ki ben de bi gidip geliyor hakkımızda hayırlısı bakalımBugün bir tek benim mi icimde sıkıntı var ya insallah dolunaydandir
Balkona ciktim ayı izleyerek kahve ictim ama yok yine gecmedi
Amin aminBilmiyorum ki ben de bi gidip geliyor hakkımızda hayırlısı bakalım
Ay beni de alın oraya, ben de büyükşen cinayetinin çözülmesini çok istiyorumBiliyorum yaw bende takiliyorum
Gün boyu burdaydım negoyla müge anlı kritiği yapıyorduk başka topiklerde sizi aldattıkNego demi basganummmmmm
EvetBiliyorum yaw bende takiliyorum
Gün boyu burdaydım negoyla müge anlı kritiği yapıyorduk başka topiklerde sizi aldattıkNego demi basganummmmmm
Aaa bu benHem cok sey yapasim var hem hicbi sey yapmayasim var valla öyle bi ruh hali
Hemen etiket yapıyorumAy beni de alın oraya, ben de büyükşen cinayetinin çözülmesini çok istiyorum
İlk günaydın diyene kalpppGünaydın kızlarherkesten önce günaydın dedimmm
Keşke böyle bi yerde olsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?