Annemle babam kardeşimi üniversite sınavına götürdü.
Bende Kahvaltı hazırladım bulaşıkları makinaya dizdim
Yatakları topladım evi havalandırdm
Kardeşimin kitaplıgını düzenledim tozunu aldım
Kardesime ıslak kek yaptım çok seviyor
Dolma yaptım
Evi süpürdüm
Makinaya kızımın kıyafetlerini attım yıkanıyor
Kızı uyuttum bi kahve yapcam kendime
Aynen kardeşimi sonradan doğurdu annem bende 8 yas ablamdan 13 yas kücükBenim oğlum yaşında bunun gardaşı var
Yine saçma bi alıntı yaptım
Ben maratona çıkan kardeşlerimi gönülden destekliyorum
Aynen onun mesajı yanlışlıkla alıntılamıştım önce icini sildim dışı kaldıÇok orjinal ama gölgenin sade adı var
Ben maratona çıkan kardeşlerimi gönülden destekliyorum
Böyle seri işler bana gore değil be mübarek
Lö bönüsssss ben erken kalkıyorum 6 küsür de kahvaltı bitiyor 30 dk dinlenip kalkıp hemen 2 saatte işleri bitiriyorum 11 e kalmıyor bile nasıl maraton yapam benSanki yasa dışı iş yapıyoruz ne var günlük işini bizimle yapsan
Lö bönüsssss ben erken kalkıyorum 6 küsür de kahvaltı bitiyor 30 dk dinlenip kalkıp hemen 2 saatte işleri bitiriyorum 11 e kalmıyor bile nasıl maraton yapam ben
Siz hep bu saatlerde genelde. Totoyu erken sallayin. Sabah saatlerinde her türlü varım
Telefon ne zaman olacak inşaallahGünaydın kızlar
Dün arkadaşım geldi yardıma oturma odası salon giriş mutfak temizlik yaptık güzel oldu. Bu gün yatak odası çocuk odası yapmaya çalışacağım. Sizler naptınıznasılsınız telefonum olmayınca TV de seyretmeyince baya vakit kaldı bana.
Toz kullanGunaydin herkese
Çamaşır deterjanı olarak sıvı kullandığımda makine bitince kapak kısmında köpük kalıyor çok deterjanda koymuyorum anlamadım toz kullanınca olmuyor ne yapsam bilemedim
Bende böyle olmak istiyordum zorla pikniğe götürdüler üstüne yorulduğum kâr kaldıEki Görüntüle 2878099 uyandığımdan beridir böyleyim.
Bana bir kurabiye bir süt lütfenGünaydın meleğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?