Tuz ruhu daha etkiliBi kireç çözücü falan içim inşallah görün siz
Biraz öyle olduÇok mu belli ettim akşam yine izlediğimi
Emeli çabuk unutmuşsun üzülür
Herkese boncuk dağıt hıhSensiz yapamam ben
Sende oda etki etmez her gün haşir neşir olunca etkisi kalmamıştırTuz ruhu daha etkili
Gözünüzde büyütmeyim beni diyorumBaşganımmm sen beni tokatlarsınama aynı saatlerde işleri hallettiğimiz için maraton yapalım yarın
İlk defa arabayla uzun yola çıkıcaz. Hem heyecanlıyım hem de tırsıyorumSevmiyorum ben yolculukzor
sen mesafe sevdiğin zamanlar o beni göbüşünde uyutuyorduHerkese boncuk dağıt hıh
Hiç kullanmam tuz ruhu,kireç çözücü de nadirSende oda etki etmez her gün haşir neşir olunca etkisi kalmamıştır
Daha ne kadar büyüyebilirsin, bilemedimGözünüzde büyütmeyim beni diyorum
Düşünsenize nego reelde totişi devirip full time uyurmuş bideGözünüzde büyütmeyim beni diyorum
Arabayla daha rahat ama tabi yorucu çocuklarlaİlk defa arabayla uzun yola çıkıcaz. Hem heyecanlıyım hem de tırsıyorum
Ben sevgimi içimde büyütüyordum oysakisen mesafe sevdiğin zamanlar o beni göbüşünde uyutuyordu
Sen bana kilolusun mu dedin bööööööğğDaha ne kadar büyüyebilirsin, bilemedim
Yakalandım sonundaDüşünsenize nego reelde totişi devirip full time uyurmuş bide
Yeminle hayalini bile kuramadım olmadı yine
Çocuk olsun o silmem diyen de afedersin eşşşşek gibi silecekNasssslaaa duvar silmem diyen arkadaşlara gelsin.
Biz de bayılmıyoruzaya benzer dansı yapmışlar duvara yapışıp
Zaten en sevmediğim duvar bunlar
Eki Görüntüle 2878212
Öncesinde krem mi sürmüşler ellerineNasssslaaa duvar silmem diyen arkadaşlara gelsin.
Biz de bayılmıyoruzaya benzer dansı yapmışlar duvara yapışıp
Zaten en sevmediğim duvar bunlar
Eki Görüntüle 2878212
Ben içine büyüyen sevgi istemiyorum ben et ete değince mutlu oluyorumBen sevgimi içimde büyütüyordum oysaki
Çocuk olsun o silmem diyen de afedersin eşşşşek gibi silecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?