Kahve nasip olmamışSabah kendime sütlü kahve yapıyodum sütü koydum ocağa fincanı hazırladım balkona çıktım.
Masayı silicekken aklıma ilaç sıkacağım geldi gülüme ilaç sıktım fışşş diye bi ses bi baktım süt taşmış biraz
Girdim sildim temizledim kalan sütü kahveye koydum az geldi azcık daha süt koydum ocağa.
Çıktım balkona masayı sildim içeri girdim süt yine taşmış
Öyle yani işte
Kahve nasip olmamışmerak ettim tekrar yaptın mi
Asma suratını öyle poğaça yanaklım
Anam kurabiye yapmıyomki ne zamandırBana bir kurabiye bir süt lütfen
Kaçınılmaz bişe o aramızdaki
Erzurum’da mola verseneİlk defa arabayla uzun yola çıkıcaz. Hem heyecanlıyım hem de tırsıyorum
Bonusum öyle bi mesaj yazmışsın ki gülsem mi üzülsem mi karar veremedim. En iyisi düz beğeneyimSabah kendime sütlü kahve yapıyodum sütü koydum ocağa fincanı hazırladım balkona çıktım.
Masayı silicekken aklıma ilaç sıkacağım geldi gülüme ilaç sıktım fışşş diye bi ses bi baktım süt taşmış biraz
Girdim sildim temizledim kalan sütü kahveye koydum az geldi azcık daha süt koydum ocağa.
Çıktım balkona masayı sildim içeri girdim süt yine taşmış
Öyle yani işte
Ben baya güldüm yazarken limonsuzum sal sendeBonusum öyle bi mesaj yazmışsın ki gülsem mi üzülsem mi karar veremedim. En iyisi düz beğeneyim
Erzurum un köyüne gidiyoruz canım. Yalnız olsaydım da görüşseydik keşkeErzurum’da mola versene
Misafir de yoktu yani hayretOha tekim sayfa da
Ya valla çok isterim fırsatın olursa beklerim inşallah dadaşkentteyimErzurum un köyüne gidiyoruz canım. Yalnız olsaydım da görüşseydik keşke
Allah affetsin çok fazla güldümBen baya güldüm yazarken limonsuzum sal sende
Hiç bakamadım kalabalıktı sınav erken bitiren de olmadıMatematik zormuş diyorlar züpürge
Allah affetsin çok fazla güldüm
Dadaşkent e her sene geliyoruz. Uf ya hem yakın hem uzağımda olacaksınYa valla çok isterim fırsatın olursa beklerim inşallah dadaşkentteyim
Kimin kiçina bişi olmuş gııKiçinilmiz bişiy
bulursun bi fırsat inşallah biz de kurban bayramı gibi gideceğiz eşimin köyüne bir ay kadar kalırız zannedersemDadaşkent e her sene geliyoruz. Uf ya hem yakın hem uzağımda olacaksın
Kimin kiçina bişi olmuş gıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?