golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Ben de ben de
Allahu ekber kim acaba bu
17 kisi mi aman Tanrim didimGünaydınsabah 6 da uyudum. 7 de tekrar kalktım enerji tavan
evi yatakları hızlıca toparladım havalandırdım
wc banyoyu temizledim
havluları degistirdim
kahvaltı hazırladım 17 kişilik
ben hazırlarken kardesimde süpürdü sildi evi
ev temiz şaka gibi saat 11 buçuk
mutfak toplancak sadece bünyeme ağır geldi bu saatte
Vaaayy limonsuz reyiz. Sene ayagini kaydiririm bak gorursun en kötu ihtimalle picagim varNapak hacı inanak mı
Sagol canım sorduğun icin. Şükür bugun daha iyi dün aksam en son ateş düşürücü verdim daha vermedim çıkmadı ateşi. Antibiyotiğe devam ediyoruz 1 hafta kullanılacak bugun 4. Gün. Yürümemezlikte yapmadı dünden beri insallah düzeliyor artık. Ama neden öyle Yürümemezlik yaptı iki gün bacağım ağrıyor dedi diye hala aklıma takılıyor. Doktor enfeksiyon eklem ağrısı yapabilir dedi ama ne biliyim işte kafama takıldı yinedeAyla- canım kızın nasıl oldu?
Karpuz ucuz zaten boşver çöpe atBir sey sorcam. Karpuz aldik kelek cikti ya. Simdi koca karpuzu cöpe atmasam ne yapcam fikriniz var mi? Recelini sevmiyoruz yapsam emegim bosa gider
Smoothie gibi icecek falan yaparim ama tadi yokki bembeyaz cok kötü icecegin de tadi olmaz. Ne yapsam ki cöpe mi atcaz mecbur ?
17 kisi mi aman Tanrim didim
Vaaayy limonsuz reyiz. Sene ayagini kaydiririm bak gorursun en kötu ihtimalle picagim var
Cabuk negoya arkdasim cok iyi niyetliymis bence de bi sucu yok de
Sene her gün pazar degil miydi ya
Ayrılamıyorum ondanKarpuz ucuz zaten boşver çöpe at
Tamam simdi oldu gel öbüselim barisalim sene bi limonsuz cay yapam
Çok şükür canım daha da iyi olacak inşAllahSagol canım sorduğun icin. Şükür bugun daha iyi dün aksam en son ateş düşürücü verdim daha vermedim çıkmadı ateşi. Antibiyotiğe devam ediyoruz 1 hafta kullanılacak bugun 4. Gün. Yürümemezlikte yapmadı dünden beri insallah düzeliyor artık. Ama neden öyle Yürümemezlik yaptı iki gün bacağım ağrıyor dedi diye hala aklıma takılıyor. Doktor enfeksiyon eklem ağrısı yapabilir dedi ama ne biliyim işte kafama takıldı yinede
Kendine ortak arama keserim heeeeSene her gün pazar degil miydi ya
Ayrılamıyorum ondan
Beni de sevseneÇok şükür canım daha da iyi olacak inşAllahEklem ağrısından olmuştur canım üzme kendini. Benim kız da yapıyordu öyle, biraz da nazlanmak için. Uzan kızım geçecek diyip seviyordum hoşuna gidiyordu
Tamam öp hadiTamam simdi oldu gel öbüselim barisalim sene bi limonsuz cay yapam
Karpuzlu limonata yapBir sey sorcam. Karpuz aldik kelek cikti ya. Simdi koca karpuzu cöpe atmasam ne yapcam fikriniz var mi? Recelini sevmiyoruz yapsam emegim bosa gider
Smoothie gibi icecek falan yaparim ama tadi yokki bembeyaz cok kötü icecegin de tadi olmaz. Ne yapsam ki cöpe mi atcaz mecbur ?
Kız o karpuza giden limona yazikKarpuzlu limonata yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?