Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bu saate kadar yaptiklarim;
Kahvalti yaptik mutfagi topladim
Evi havalandirip toparladim
Bulasik makinesini yerlestirdim
Firina yagcoz sıkıp beklettim sildim ic diş
Ocagi sildim
Tatli yaptim(bici bici )
Soru çözdüm
Supurgenin filtresini temizledim

Gunun geri kalanında ders calisirim, bir de banyo giderini sirke ve karbonatla acmayi denicem. Evi süpürtürüm baska bisey yapmam herhalde.

17 kisi mi aman Tanrim didim
Napak hacı inanak mı
Vaaayy limonsuz reyiz. Sene ayagini kaydiririm bak gorursun en kötu ihtimalle picagim var
Cabuk negoya arkdasim cok iyi niyetliymis bence de bi sucu yok de

Ayla- canım kızın nasıl oldu?
Sagol canım sorduğun icin. Şükür bugun daha iyi dün aksam en son ateş düşürücü verdim daha vermedim çıkmadı ateşi. Antibiyotiğe devam ediyoruz 1 hafta kullanılacak bugun 4. Gün. Yürümemezlikte yapmadı dünden beri insallah düzeliyor artık. Ama neden öyle Yürümemezlik yaptı iki gün bacağım ağrıyor dedi diye hala aklıma takılıyor. Doktor enfeksiyon eklem ağrısı yapabilir dedi ama ne biliyim işte kafama takıldı yinede

Karpuz ucuz zaten boşver çöpe at

17 kisi mi aman Tanrim didim

Vaaayy limonsuz reyiz. Sene ayagini kaydiririm bak gorursun en kötu ihtimalle picagim var
Cabuk negoya arkdasim cok iyi niyetliymis bence de bi sucu yok de
Nego Arkadaşım çok iyi niyetliymiş bence bi suçu yok
Yukarıda beni bıçakla tehdit ettiğini görme

Çok şükür canım daha da iyi olacak inşAllah Eklem ağrısından olmuştur canım üzme kendini. Benim kız da yapıyordu öyle, biraz da nazlanmak için. Uzan kızım geçecek diyip seviyordum hoşuna gidiyordu

Karpuzlu limonata yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…