- 12 Haziran 2019
- 19.646
- 121.016
- 598
- 37
Adamın sonlara doğru sesi içine kaçtıGel yanıma hele gelSaricivcivcikcik
O kim beyaz çıktı diyen kimse yanıma gelsin - Kelek Karpuzcu ( komik video )
Memlekette böyle bi karpuz geldi mi burayı terk ederim bak , beyaz çıktı diyen yanıma gelsin , bu beyaz değil abi , karpuz beyaz çıktı ,Kanalıma abone olmayı...youtube.com
Allahım beni ikinci şok edişin bu LoraGünaydınsabah 6 da uyudum. 7 de tekrar kalktım enerji tavan
evi yatakları hızlıca toparladım havalandırdım
wc banyoyu temizledim
havluları degistirdim
kahvaltı hazırladım 17 kişilik
ben hazırlarken kardesimde süpürdü sildi evi
ev temiz şaka gibi saat 11 buçuk
mutfak toplancak sadece bünyeme ağır geldi bu saatte
Yalnız orda beli ağrıyan senmişsin gibi geldi banaBen arkadasimin beli agriyo diye sey ettiydim
Kümes olsaydı tavuklar ne güzel yerdiBir sey sorcam. Karpuz aldik kelek cikti ya. Simdi koca karpuzu cöpe atmasam ne yapcam fikriniz var mi? Recelini sevmiyoruz yapsam emegim bosa gider
Smoothie gibi icecek falan yaparim ama tadi yokki bembeyaz cok kötü icecegin de tadi olmaz. Ne yapsam ki cöpe mi atcaz mecbur ?
yaa negom ağlama yapmam bidaha sen üzülmeAllahım beni ikinci şok edişin bu Lora
Annen de mutluluktan ağladı dimi itiraf et
Bir anne için ne büyük gurur bu sen biliyon muuuuyaa negom ağlama yapmam bidaha sen üzülme
annem çok şaşkın diğer tembel kızı da iş yaptı kuzenlerine hava atıyor su an
geçende aklıma geldi. ya benim kız da yatmayı severse benim gibi. empati yapınca anne icin zor bir durumBir anne için ne büyük gurur bu sen biliyon muuuu
Gebertirim seni bir daha yapmam diyor
Etkilenmek az kalır ya adeda dolunay içimizdeİki gündür başım ağrıyor.Kurt kadın mıyım ben ya dolunaydan neden etkileniyorum
Haha kac gündür esim de bu videoyu izletip duruyo sonunda basimiza geldiGel yanıma hele gelSaricivcivcikcik
O kim beyaz çıktı diyen kimse yanıma gelsin - Kelek Karpuzcu ( komik video )
Memlekette böyle bi karpuz geldi mi burayı terk ederim bak , beyaz çıktı diyen yanıma gelsin , bu beyaz değil abi , karpuz beyaz çıktı ,Kanalıma abone olmayı...youtube.com
Öyle bi tarif de gördum de bi denerim olmazsaKarpuzlu limonata yap
Kimbilir belki de benim belim agriyodurYalnız orda beli ağrıyan senmişsin gibi geldi bana
Ayy onu iyi dedin vallaEtkilenmek az kalır ya adeda dolunay içimizde
Eee ne ekersen onu biçersingeçende aklıma geldi. ya benim kız da yatmayı severse benim gibi. empati yapınca anne icin zor bir durum
Neden noldukineKoltuklardan vazgeçmek üzereyim şu dakka
Yak gardaş yakBizde çocuklar dahil 12
Sen niye dinlenmedin yaBen de göreve gideceğim
Neden noldukine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?