Düzenli Evimiz & Hayatımız

Demek saydın çamaşırları birazdan ben de katlarken sayacağım yorma kendini az az yavaş yavaş yap belini ağrıtıyorsun hep

Transferden sonra biz ful yatırdık ablamı ya bi wc kalkıyodu namazını kılıyodu binbeşyüz tane duası vardı onları okuyodu
Kuzum doktor yatma sakın dedi. Kimi dinleyeceğimi bilmiyorum ki. Topiklerde onun hastası olup da hiç yatmayıp gebe kalan arkadaşlar var. Transferden sonra aşağıdayken de yukarıya geldiğimde ayaklanmış üstünü giyinmiş ol dedi. Öyle yaptım.

Doktorlar kan dolaşımının devamı için yatmayın diyor hatta hafif tempo yürüyüş filan yapın diyor dediğin gibi sınav süresi uzundu ya onun için demiştim ben

Uzun yola çıktık 1 günün sonunda mecburen. Artık Rabbimin takdiri kuzum.
Ya nasipte olsun yeter ki yengemin ilk transferinde kızkardeşi kaldı yanında baktı etti tutmadı ikinci de kimseyi istemedi yanında yalnızdı üstelik grip olmuştu doktoru sadece öksürmemeye çalış demişti şükür tuttu

Cimcimeler ya Aman onlar hasta olmasın iyi olsunlar da gerisi oluyor bi şekilde. İnsan hiçbirseyden zevk alamıyor cocuklar hasta olunca

Bugun yaptıklarım

Evi dip köşe süpürdüm koltukları çektim, buzdolabını,fırını, bulaşık makinasını çektim, ne var ne yok çektim yani
Vileda yaptım
Toz aldım, aynaları sildim
İki balkonda da cam balkon var ikisinide sildim
Mutfağın camını sildim, kardeşimin odasının camını sildim
Tuvaleti banyoyu yıkadım klozeti yıkadım, lavabolarını çamaşır suyuyla ovdum
Mutfak dolaplarını iç dış sildim
Fırının ızgaraları cıkardım yağ sökücüyle temizledim yıkadım, fırının icini yag sökücüyle temizledim, camlarını cıkardım yıkadım
Bulaşık makinesini sildim, buzdolabını iç dış sildim düzenledim
Tezgahı lavaboyu çamaşır suyuyla temizledim,çöp kovalarını çamaşır suyuyla yıkadım
Çamaşır attım serdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…