- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Demek saydın çamaşırları birazdan ben de katlarken sayacağımOdaları topladım
Çarşam yastık kılıfı değiştim
Yatak odasında bir raf düzelttim
Kahvaltı hazırladım yedik
Akşamdan yıkanan, sabah yıkanan ve kuruyanları katladım tam 51 parça çamaşır 10 çift çorap
Belim ağrıdı ayakta katlayınca dinlendiriyorum şimdi mutfakta toplanıcak şeyler var toplıycam kalkınca
Doktora sormuştum canım. Gidebilirsin demişti.Sen niye dinlenmedin ya3 saat sınavda 2 saat de öncesinde
Doktora sormuştum canım. Gidebilirsin demişti.
Yormasaydın kendini canım benim yengem için de normal hayatına devam et demişti fakat biz de bonusun dediği gibi yatırmıştık sürekliDoktora sormuştum canım. Gidebilirsin demişti.
Yormasaydın kendini canım benim yengem için de normal hayatına devam et demişti fakat biz de bonusun dediği gibi yatırmıştık sürekli
Kuzum doktor yatma sakın dedi. Kimi dinleyeceğimi bilmiyorum ki. Topiklerde onun hastası olup da hiç yatmayıp gebe kalan arkadaşlar var. Transferden sonra aşağıdayken de yukarıya geldiğimde ayaklanmış üstünü giyinmiş ol dedi. Öyle yaptım.Transferden sonra biz ful yatırdık ablamı ya bi wc kalkıyodu namazını kılıyodu binbeşyüz tane duası vardı onları okuyodu
Katlarsam inşallah neden olmasın önce gidip biraz kestireyim heleBekliyorum çamaşırların sayısını yavri
Uzun yola çıktık 1 günün sonunda mecburen. Artık Rabbimin takdiri kuzum.Yormasaydın kendini canım benim yengem için de normal hayatına devam et demişti fakat biz de bonusun dediği gibi yatırmıştık sürekli
Doktorlar kan dolaşımının devamı için yatmayın diyor hatta hafif tempo yürüyüş filan yapın diyor dediğin gibi sınav süresi uzundu ya onun için demiştim benKuzum doktor yatma sakın dedi. Kimi dinleyeceğimi bilmiyorum ki. Topiklerde onun hastası olup da hiç yatmayıp gebe kalan arkadaşlar var. Transferden sonra aşağıdayken de yukarıya geldiğimde ayaklanmış üstünü giyinmiş ol dedi. Öyle yaptım.
Ya nasipte olsun yeter ki yengemin ilk transferinde kızkardeşi kaldı yanında baktı etti tutmadı ikinci de kimseyi istemedi yanında yalnızdı üstelik grip olmuştu doktoru sadece öksürmemeye çalış demişti şükür tuttuUzun yola çıktık 1 günün sonunda mecburen. Artık Rabbimin takdiri kuzum.
Kalktım yürüdüm daima oturmadımDoktorlar kan dolaşımının devamı için yatmayın diyor hatta hafif tempo yürüyüş filan yapın diyor dediğin gibi sınav süresi uzundu ya onun için demiştim ben
Ben de de hapşırık oluyorYa nasipte olsun yeter ki yengemin ilk transferinde kızkardeşi kaldı yanında baktı etti tutmadı ikinci de kimseyi istemedi yanında yalnızdı üstelik grip olmuştu doktoru sadece öksürmemeye çalış demişti şükür tuttu
Aman özellikle uzanır pozisyonda öksürüp hapşırma nasıl kramp giriyor bana var ya kalkıp oturuyorum öksürüp hapşıracaksamBen de de hapşırık oluyor
Cimcimeler yaÇok şükür canım daha da iyi olacak inşAllahEklem ağrısından olmuştur canım üzme kendini. Benim kız da yapıyordu öyle, biraz da nazlanmak için. Uzan kızım geçecek diyip seviyordum hoşuna gidiyordu
Belki farklı yöntemler denemelisin üstündeMuhatap olmak istemiyorum da biriyle
Amann boşver dinlenEv süpürmem lazım hadi bir gayret gaz verin.Bu ağrının geçmesini beklersem
Gidiyorum süpürmeyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?