17 parça ütü ne kız sabah sabah17 parça ütü yaptım,canım kendimi tebrik ediyorum
Derle topla,wc falan da tamam
Kahvaltı zamanı
Ben de ortalığı toplayıp tuvalet banyoyu yıkadım dışardaki çamaşırlar da kurusun ütü yapayım bu arada tuvalet banyonun aynalarını sildim ayna ödevi halloldu zannedersem bi de mutfakta kızımın ellerinin izinin çıktığı sevgili camı da sildim17 parça ütü yaptım,canım kendimi tebrik ediyorum
Kahvaltı zamanı
Bu sıcakta çekilir mi bee.ben bi tane gömlek ütülüyom sucuk gibi oluyomYaptım kurtuldum
Aslında şüphem yok da yine arkidişler adına şansımı deneyeyim dedimBeni hiç tanımamışsın teo
Benim durgun zamanlarıma denk geldin yoksaaa oooo her gün darlardım iş diye
Dün ta akşam ezanında evi süpürdü yatar mı hiç negoAslında şüphem yok da yine arkidişler adına şansımı deneyeyim dedim
Burası Kıbrıs değil canoBu sıcakta çekilir mi bee.ben bi tane gömlek ütülüyom sucuk gibi oluyom
Ben niye bu kadar tembelim yaaaDün ta akşam ezanında evi süpürdü yatar mı hiç nego
Yani yatmak isteyen yatsın tabiAslında şüphem yok da yine arkidişler adına şansımı deneyeyim dedim
Peki ben niye böyleyimBen niye bu kadar tembelim yaaa
Normali benim ki değil miPeki ben niye böyleyim
Doğru başkası gelip yapmayacak sonuçtaYani yatmak isteyen yatsın tabi
Sonra o işleri yine onlar yapacak sadece
Bilmiyorum hayatı sorguluyorum teoNormali benim ki değil mi
Maşallah sana17 parça ütü yaptım,canım kendimi tebrik ediyorum
Kahvaltı
He ya iki gündür felaket sıcak.donumuz kıçımıza yapışiyi vallaBurası Kıbrıs değil cano
İşte örnek üyeBende dünden bir kaç parca bulaşık vardı onları makineye sıkışırdım çalıştırdım
Oğlumun çamaşırlarını attım makineye
Bir ayna silerken eşim söyleniyordu ne yapiyorsun diye çünkü kv kahvaltıya gitmemiz lazım ben ayna siliyorumsonra kv gittik kahvaltı hazırla topla yaptım bulaşıkları ona bıraktım çıktık disardaki işlerimizi halletmeye
Günaydın canım ☺Günaydın sağlıklı,mutlu haftalar
Eki Görüntüle 2878752
@kk birinci noteri
@terliksuu
@Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
M merve_eymen
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
@Ayla-
Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
@Anka
@Suskunhanim
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Nikinik
@Levaiz
@-Erva-
Nasılsın tatlımGünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?