- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Aman yat dinlen bacım ev işi dünya telaşı bitmez7 bizim rutin saatçok şey istemiyorum 1 saatcik erken kalkayım yeter
Orası öyle de kendimi alıştırmam lazım erken kalkmaya en azından şu 1 sene sınava hazırlanmak istiyorum o yüzdenAman yat dinlen bacım ev işi dünya telaşı bitmez
Erken yatabilsen sabah namazından sonra uyumazsan gün çok bereketli oluyor kpssye öyle hazırlandım tabi o zaman bekardımOrası öyle de kendimi alıştırmam lazım erken kalkmaya en azından şu 1 sene sınava hazırlanmak istiyorum o yüzden
Bakarken ben de öyle hazırlanmıştım güzel de bir puan almıştım ama darbe senesine denk geldi puanlar arttı atamalar hem azaldı hem ertelendi derken 2 puanla kaldım. Sonra da yeniden hazırlanma isteği kalmadı ama artık istiyorumErken yatabilsen sabah namazından sonra uyumazsan gün çok bereketli oluyor kpssye öyle hazırlandım tabi o zaman bekardım
İnşallah dilediğin gibi olur ben de 0.2 ile şubatta atandım yani şubatta atama olmasa yıkılırdımBakarken ben de öyle hazırlanmıştım güzel de bir puan almıştım ama darbe senesine denk geldi puanlar arttı atamalar hem azaldı hem ertelendi derken 2 puanla kaldım. Sonra da yeniden hazırlanma isteği kalmadı ama artık istiyorum
Darısı başıma inşallahİnşallah dilediğin gibi olur ben de 0.2 ile şubatta atandım yani şubatta atama olmasa yıkılırdım
Amin canım inşallah hayırlısıyla nasip olurDarısı başıma inşallah
Günaydın 1 temmuzda herşey serbestleşiyor dahi hayırlısı diye güne başladım umarım önümüzdeki günler simdikilerden daha iyi olurGünaydın sağlıklı,mutlu haftalar
Eki Görüntüle 2878752
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Nikinik
Levaiz
Eva
Sildim bile mesajı görür görmez koştum önce ödevi yaptım herkes uyuyor çayıda demledim dün akşam poğaça yapmıştık onunla beraber yeriz artık bugün mutfağın halısını yıkamayı düşünüyorum inşallah Bi aksilik çıkmaz da yıkarda kaldırırım biran önce28 haziran ödevi
Aynaları silmek
1 pencere silmek
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Nikinik
Levaiz
Eva
Günaydın canım yeni kalktım az bi kendime geleyim işe koyulayım 2 gün evi ihmal ettim resmen28 haziran ödevi
Aynaları silmek
1 pencere silmek
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Nikinik
Levaiz
Eva
Günaydın aynaları kesin yaparım da camı bilemiyorum mutfakta sıkıntı var şu akıtıyor eşim öğleden sonra tamirci getirecek.28 haziran ödevi
Aynaları silmek
1 pencere silmek
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Nikinik
Levaiz
Eva
Günaydın başganım, pazartesi boş verin iş görmeyin beklerdim sendenGünaydın sağlıklı,mutlu haftalar
Eki Görüntüle 2878752
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Nikinik
Levaiz
Eva
Musluk mu akıtıyorGünaydın aynaları kesin yaparım da camı bilemiyorum mutfakta sıkıntı var şu akıtıyor eşim öğleden sonra tamirci getirecek.
Beni hiç tanımamışsın teoGünaydın başganım, pazartesi boş verin iş görmeyin beklerdim senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?