Düzenli Evimiz & Hayatımız

Erken yatabilsen sabah namazından sonra uyumazsan gün çok bereketli oluyor kpssye öyle hazırlandım tabi o zaman bekardım
Bakarken ben de öyle hazırlanmıştım güzel de bir puan almıştım ama darbe senesine denk geldi puanlar arttı atamalar hem azaldı hem ertelendi derken 2 puanla kaldım. Sonra da yeniden hazırlanma isteği kalmadı ama artık istiyorum

İnşallah dilediğin gibi olur ben de 0.2 ile şubatta atandım yani şubatta atama olmasa yıkılırdım

Kızlar bana düğün başladı sayılır eltimler geldi bugün hiç durmadım
Kahvaltı hazırladım
Bulaşık makinesini boşalttım
Kahvaltıyı topladım makineye koydum
Balkonu yıkadım
1 makina çamaşır yıkadım astım
3 makine çamaşır katladım yerleştirdim
3 saat mantı sıktım
Alaturka wc yi lavaboyu yıkadım
Banyodaki oyuncakları topladım
Klozet lavabo banyo yıkadım
Çamaşır makinesi sildim üstünü yerleştirdim
Banyo dolabını düzenledim
Salonu koridoru süpürdüm
Akşam yemeği yaptım
Yemekten sonra makineyi doldurup çalıştırdım
Çay faslına yukardakileride çağırdık
Makineyi boşalttım meyve çay bulaşıklarını doldurdum
Elde yıkanacak bulaşıkları yıkadım
Ocağı sildim
Mutfak balkonunu yıkadım
Çiçekleri suladım
Ütü yaptım

Ssğolsun eltimde yardım etti ama 2-7 yaş arası 5 çocuk vardı evde tüm gün arkalarında gezip dağınıklık topladık şuan yorgunluktan uyuyamıyorum ayaklarım zonkluyor bide adet oldum sanırım sızacam az sonra sabah 6da kalkmam lazım hepinize iyi geceler

Sildim bile mesajı görür görmez koştum önce ödevi yaptım herkes uyuyor çayıda demledim dün akşam poğaça yapmıştık onunla beraber yeriz artık bugün mutfağın halısını yıkamayı düşünüyorum inşallah Bi aksilik çıkmaz da yıkarda kaldırırım biran önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…