GünaydınGünaydınnnnnnnnn
Güüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn benim güzel sayfam ❤ hamarat, güzel hoş hanımlar günaydın
GünaydınGünaydınnnnnnnnn
Boya mı yapıyorsunuz?Bugün boya işi devam, ayrıca doğum günü var gitmem gereken, koşturmalı bir gün daha beni bekliyor
MuhteşemKalkayım, güzel bir kahvaltı hazırlayayım. Kk yı okudum, kitap okudum, çocuklarla oynaştık yatakta. Daha ne olsun
Yaaa  günaydın canımYaa muhteşem yapacaktım, uyku sersemi komik yapmışım
günaydın canım benim❤
Evet kaç gündür boya var, gardolap kapakları tamir edildiği için kıyafetler ortada ben cinnetin eşiğindeGünaydın
Boya mı yapıyorsunuz?
Kolay gelsin, gözümde canlandı bir an
Muhteşem
Hakikaten daha ne olsun
Mutluluk içimizde, kimseye ihtiyaç yok bu konuda, dış faktörler buna engel olmamalı, buna izin vermemeliyiz.
Bugünün mottosu olsun
Günaydın canım, ne mutlu o zaman banaGünaydın. Enerjin yüzümü güldürdü
Evettt cnmmmmm valla sayende
Yıkasan olmaz tabi aşağı kata su gider, yoksa yıkamak kolay olurdu.Evettt cnmmmmm valla sayende
Erkenden kalktm makinaya çamaşır attm, balkonu yıkayacam, yerler süpürüp silinecek.. Ve tabiki lavabo banyo
Kızlar şu fransız balkonlarındaki demirler beni öldürüyortek tek silmekten canım çıkıyor
Bizim demirler bi enteresan yıkayamam ama yıkasamda su lekesi kalıyor yine kurutmakla uğraşacamYıkasan olmaz tabi aşağı kata su gider, yoksa yıkamak kolay olurdu.
Kolay gelsin
Hicghcenic silikonlu spreyle sil mavi renk, çabuk tozlanmazBizim demirler bi enteresan yıkayamam ama yıkasamda su lekesi kalıyor yine kurutmakla uğraşacamartk direk siliyorm.. Saol cnm..
Herkese kolay gelsn güzel hatunlar
Oyyyy bilmiodummmmmmmm... Hemen ondan bir adet temin etmem lazmHicghcenic silikonlu spreyle sil mavi renk, çabuk tozlanmaz
101 de bim de var canımOyyyy bilmiodummmmmmmm... Hemen ondan bir adet temin etmem lazm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?