Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çamaşırlarımı topladım fakat nemliydi koltukların üzerinr serdim sabah çıktım evden akşam geç giderim

Dün akşamda bulaşıklarıımı yıkadım
Yaotığım yemekten dolayı yağ olmuştu ocak
Tencere tava çaudanlık cifledimm terrtrmiz oldu
Ama kaplama granit sevmiyorum yaa döküm alsaymışım keşkr bide beyaz renk, leke oldu mu zor çıkıyor
Dün arka kısmını çamaşır suyu cifle baya ovdum anca çıktı

Ocağımı da cifledim fayansları sildim şööyle dolap kapaklarını sildim tezgah üstü ciflendi içim rahat bir şekildr uyudum

Ve sabah kalkıp trmiz mutfağa girmek paha biçilmez
Kahvaltı hazırladım 6 da
Elinin altı temiz olunca işler daha çabuk bitiyor
Hemen sofrayı topaldım ve çıktık
Bugün annemdeyim ona yardım edicem yinr yaptığım işleri yazarımm

Yatak odasındada dün ütü dolabını düzenledim ütülebecekleri ütüleyip astım
Ferahladı dolap
Bide bir komodini düzenledim yavaş yavaş hafta içinde devam edicem inşallah

Kızlar şal ve başörtü çekmecesi için önerileriniz varmı brnim çok çabuk dağılıyor
En son iki ayrı hurca dik dik dizdim baya uzun süre gitti ama şuan karmakarışık durumda
Siz nasıl düzenliyorsunuz

ikisine de aşırı ihtiyacim var ya sabaj nevresimleri degistireyim diye düşünmüştüm sen meğer ödev vermissin. bugünde saçlarımı kestireyim diyodum. esim evde olursa gidip kestireyim :) hasır ipi gibi oldu uçları

bence şal askısı alıp gardrobun içine as. tesettürlü değilim ama benim sallarim dolapta asılı öbür türlü olmuyo. ben katlı çamaşıri muntazam kullanamıyorum

bence şal askısı alıp gardrobun içine as. tesettürlü değilim ama benim sallarim dolapta asılı öbür türlü olmuyo. ben katlı çamaşıri muntazam kullanamıyorum

Ya öyle de denedim aslında ama benim şalların çoğu şifon

Tutturmalı askı olsa kaymaz belki ama diğer türlğ alırken hep kayıyor

Bi kısmını öylr yapsrım belki sağol canım

Ya öyle de denedim aslında ama benim şalların çoğu şifon

Tutturmalı askı olsa kaymaz belki ama diğer türlğ alırken hep kayıyor

Bi kısmını öylr yapsrım belki sağol canım

halkalilardan da kayar mi. kistirmali zarar vermesin sallarina

Dün gece bi gaza geldim. Makinayı yerleştirdim. Bütün çamaşırları katladim yerleştirdim. Çorapları güzelce katlayıp yerleştirdim. Sen geldin aklıma dedim duysa gözleri dolardı
Bitmedi tabi. Daha yikanacak çamaşırlar var. Görev aşkı bunu gerektirir

Günaydınnnn tam da ihtiyacım olandı. Dünkü ödevi Kv olduğu için yapamadım balkon yıkadım çamaşır astım bugün de onları yerleştirirp wc yi temizlerim

Eline sağlık canım, kolay gelsin
Bir elbise askısının orta kısmına kumaş dola, parça herhangi bir kumaş, sonra eşarp şal hepsini o kumaşlı yere yan yana uç kısımlarından iğne ile tuttur, ben sürekli kullandıklarımı öyle yaptım, kırışmıyor. Gardolap içine de astım askıyı
Kolay gelsin canım benim de kesim yapılacak da ne zaman bilmem
Eline sağlık canım
Günaydınnnn tam da ihtiyacım olandı. Dünkü ödevi Kv olduğu için yapamadım balkon yıkadım çamaşır astım bugün de onları yerleştirirp wc yi temizlerim
Kolay gelsin canım

Kızlar şal ve başörtü çekmecesi için önerileriniz varmı brnim çok çabuk dağılıyor
Eşimin kravatlığını ele geçirdim. O ince demirlere asıyorum
Ama istersen kapının arkasındaki duvara uzun bir süngeri güzel bir kumaşla kapla, sonra da silikonla yapıştır. Esarplarının ucundan iğne ile süngere tuttur, o zaman hiç kırışmıyor.

Oyhhh bittiğine inanamıorummmmm
Sonunda vallada billada bitti... Bütün ev pırıl pırıl... Canım çıktı resmen
Dün gecen beri 2 makina çamaşır serdimz katladım, bulaşk mak. Temzledim, ocağı, ttezgahı, lavabo banyo, tozlar alındı, demirler silindi, balkon yıkandı, yerler silindi...en önemlisi yazlıklar kışlıkları ayırdım düzenledim... Vee ben bittimmmm.. Artık haftaya camları silerim halıları asarım of of

Dün renklileri yıkadıydım onları katlarım ,bugün de beyazları halletcem inşallah

Ellerine sağlık canım
Hojam o saatte kasayı topluyom düzenliyom siliyom süpürüyom o sayılır mı
Sayılır, otur 100

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…