aaa neden kiBugün hava güzel diye eşimle artık kendimizi dışarı tabi işler bu saate kaldı
Nevresim iki gün önce değiştirildi
Çamaşır atma katlama yerleştirme ödevini kaç gündür yapıyorum hala makine çalışıyor bugün 3. Makine oldu bu
Şimdi tüm evi süpürdüm ve sileceğim
WC banyo yıkanacak
Tüm vestiyer ve kıyafet dolapları bizde 2 taneboşaltmıştım onları silip yerleştireceğim
Balkon yıkadım
Eşim bu gece yok temizliğe gece kaça kadar devam edeceğim bilmiyorum ama tek başıma temizlik yapmak iyi geliyor bana düşünmüyorum böylelikle bazı şeyleri
Bulaşık makinesini boşalttım
Benden de böyle kızlar temizlik de olmasa şu evde naparım bilmiyorum ;(
Allah razı olsun oturdumEllerine sağlık canım
Sayılır, otur 100
Valla canım bizim evde bir ben varım bir de eşim bizim çocuğumuz olmuyor tedavilere rağmen bir de başka sorunlar da olunca tek kalınvica düşünüp düşünüp ağlıyorum ama temizlik yaparken en azından düşünmüyorum o yüzden hep iş çıkarırım kendimeaaa neden ki
düşünme o dert bende de var.. üstelik benm eşim evde bile yk şehir dışında.. yüküm çok ağır.. ve aynı sorun bende var.. mutlu olmaya bak.. akışına bırakmak bazen daha iyi geliyorValla canım bizim evde bir ben varım bir de eşim bizim çocuğumuz olmuyor tedavilere rağmen bir de başka sorunlar da olunca tek kalınvica düşünüp düşünüp ağlıyorum ama temizlik yaparken en azından düşünmüyorum o yüzden hep iş çıkarırım kendime
Maşallah eline sağlık canımYatağı supurdum, nevresimler değişti,yatak odası süpüruldu, ebeveyn banyosu ciflrmdi, bulaşık Makinesi boşaltıldı,mutfak süpüruldu, yastıklar çarşaflar yıkanıyor. Yemek kaldırıldı. Sırada utu
Ellerine sağlık canım ve kolay gelsinBugün hava güzel diye eşimle artık kendimizi dışarı tabi işler bu saate kaldı
Nevresim iki gün önce değiştirildi
Çamaşır atma katlama yerleştirme ödevini kaç gündür yapıyorum hala makine çalışıyor bugün 3. Makine oldu bu
Şimdi tüm evi süpürdüm ve sileceğim
WC banyo yıkanacak
Tüm vestiyer ve kıyafet dolapları bizde 2 taneboşaltmıştım onları silip yerleştireceğim
Balkon yıkadım
Eşim bu gece yok temizliğe gece kaça kadar devam edeceğim bilmiyorum ama tek başıma temizlik yapmak iyi geliyor bana düşünmüyorum böylelikle bazı şeyleri
Bulaşık makinesini boşalttım
Benden de böyle kızlar temizlik de olmasa şu evde naparım bilmiyorum ;(
Ellerine sağlık malimBugün işten geldikten sonra
Yemek yaptım
Bulaşık yıkadım
Makineye beyazları attım
Yemek yedik
Bulaşık yıkadım tekrar
Ocağı sildim
Tuvaleti lavaboyu çamaşır suyuyla temizledim
Birazdan çamaşırları asıp iptekileri toplayıp katlayıp yerine koyucam
Kapanış..
Çok özledim gelcem hergün artıkMaşallah eline sağlık canım
Ellerine sağlık canım ve kolay gelsin ❤
Herkesin bir imtihanı var işte hayatta, en hayırlı şekilde evlat sahibi olmamı diliyorum canım, muradına tez kavuş ❤
Ellerine sağlık malim
Valla tabiValla mı
arıyacan söyleyecen bidaha gelip düzgün temizliecek.. valla canm bu kadınların başında durmadıkça hikayeMerhaba kizlar moralim cok bozuk bugun kadin aldim koltuklari arap sabunuyla sildi ama durulamamis kuruyunca silme izi cikti ben simdi ne yapacm
Ay sinirlerim bozuldu soyleyecem zaten oturdum koltuk siliyorum ya gecermiarıyacan söyleyecen bidaha gelip düzgün temizliecek.. valla canm bu kadınların başında durmadıkça hikaye
baya iyi sıkmalısın cnm.. Allah yardımcın olsunAy sinirlerim bozuldu soyleyecem zaten oturdum koltuk siliyorum ya gecermi
baya iyi sıkmalısın cnm.. Allah yardımcın olsun
Harika bir haber buValla tabidepresyon bitti.iş temposuna da alıştım bugün daha iyiyim yorgunluk yok pek,sızıp kalmam çekyatta
Silince geçer sanırım, bilemiyorumMerhaba kizlar moralim cok bozuk bugun kadin aldim koltuklari arap sabunuyla sildi ama durulamamis kuruyunca silme izi cikti ben simdi ne yapacm
ay valla deli bu kadın... kuzum iyice sıkıp önce yine ilaçlı bezle sil.. sonra iyice kuralaman lazım.. birazda pencereleri açık bırakBuda diger koltuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?