Yufkayla pratik oldu züpürgeAfiyet şifa olsun
Ne yazık ki temizlemeyi sevmedigim tek yerDurum o kadar vahim yani
GeliyomÇiğ börek yaptım
Bi dahakine hamur açmam zaten yordu beni onu açmakYufkayla pratik oldu züpürgehem de ince.Sende canın çekerse uğraşma daha hamurla.Kahvaltıya yaptım hemen
Ahhh yaaa kızartsam siz masada otursanız semaverde çay fokur fokur.Kızartıp kızartıp versem.Kız negooooo cam aç yandık sıcaktan desenizGeliyom
Ayy ne güzel olurduAhhh yaaa kızartsam siz masada otursanız semaverde çay fokur fokur.Kızartıp kızartıp versem.Kız negooooo cam aç yandık sıcaktan deseniz
Bacım kızartmaya başlamadan açsak camı olmaz mıAhhh yaaa kızartsam siz masada otursanız semaverde çay fokur fokur.Kızartıp kızartıp versem.Kız negooooo cam aç yandık sıcaktan deseniz
Baak zaten açık ama öbür camıda aç diyeceksin ulaBacım kızartmaya başlamadan açsak camı olmaz mıille pişirecen mi yani bizi insaf et gadasını aldığım
Ben bilmem aga,kızarana kadar girmem mutfağaBaak zaten açık ama öbür camıda aç diyeceksin ulakışın bile cam açıyorum kızartma yaparken dona dona
Salonda otursamSana yok börek
Kıyamam hiç gönlümde köşkün var seninSalonda otursam
Ahhh yaaa kızartsam siz masada otursanız semaverde çay fokur fokur.Kızartıp kızartıp versem.Kız negooooo cam aç yandık sıcaktan deseniz
Evet ondan yaptım.Gayet iyiydiNego nasıl oldu börek akşamki tariften mi yaptın?
Evet ondan yaptım.Gayet iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?