- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Onu komşum yapıyor çok güzel oluyor kendim denemedim sadece püf noktası sıcakken sarmamak gerekiyormuş ki dışındaki yufka hamurlaşabiliyormuşÇok kolay görünüyo gerçekten bi onu denemk istiyorum bi lahmacun böreğini
Lahmacun böreği çok güzel oluyor,misafirlerime yapardım bir zamanlarÇok kolay görünüyo gerçekten bi onu denemk istiyorum bi lahmacun böreğini
Sarmadan direk yerim inş yaparsamOnu komşum yapıyor çok güzel oluyor kendim denemedim sadece püf noktası sıcakken sarmamak gerekiyormuş ki dışındaki yufka hamurlaşabiliyormuş
Lahmacun böreği çok güzel oluyor,misafirlerime yapardım bir zamanlar
Yaptım zaten az daha iyiyim gibi. Buna da şükürJES Nasıl oldu başın bak benimde çok ağrıyo bugün belki bişey yaparsın
Bana da yap negoooooooLahmacun böreği çok güzel oluyor,misafirlerime yapardım bir zamanlar
Yaptım zaten az daha iyiyim gibi. Buna da şükür
Ekmeği açtım böyle önce ince ince dilimlediğim kaşarlardan dizdim sonra sıcak sıcak tavadan aldığım patates kızartmalarını ve sosisi doldurdum üstüne de tuz toz biber ketçap mayonez döktüm ekmeği kapatıp bir güzel yedim.
Sanırım bu iyi geldi bana
Benn hastalanınca sürüyorum da oda yenmiyo beeeKendimizi iyi hissetmek için niye oje falan sürmüyoruz biz
Misafirim olursan yaparımBana da yap negooooooo
Sivas’ta şurası zaten. Ben bonusa gidem en iyisiMisafirim olursan yaparım
Bunu burdan alınREGLİ iken mi
Bunu burdan alın
Rengli nedir la tüylerim diken diken olduHele gızgın emoji atmış bana
Napıyım ışınlıyım mı yapıpSivas’ta şurası zaten. Ben bonusa gidem en iyisi
Yaw he he anlamadı sanki. Normal zamanda Sürmem hastalanınca sürerim onu da silerim 1 hafta sonraBu cevap değil ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?